Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάμπρος Κωνσταντάρας – στρεπτόκοκκος: «Με έχει “χτυπήσει” πάρα πολύ στον λαιμό και στα αυτιά»
LIFESTYLE

Λάμπρος Κωνσταντάρας – στρεπτόκοκκος: «Με έχει “χτυπήσει” πάρα πολύ στον λαιμό και στα αυτιά»

Λάμπρος Κωνσταντάρας - στρεπτόκοκκος: «Δεν συναναστράφηκα με μικρά παιδιά που συνήθως τον φέρνουν από το σχολείο» τόνισε ο δημοσιογράφος

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας διαγνώστηκε θετικός στον στρεπτόκοκκο και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουνίου. Ο δημοσιογράφος συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και είπε: «Eίμαι αρκετά αρρωστούλης. Λίγο μου απαλύνει το ότι πρέπει να κάτσω κάποιες μέρες στο σπίτι το ότι είμαι σε ένα ωραίο περιβάλλον αλλά το πιο δύσκολο που κάνω τώρα είναι να σας μιλάω ο στρεπτόκοκκος έχει χτυπήσει πάρα πολύ στον λαιμό και στα αυτιά. Δηλαδή μου είναι πολύ επίπονο τώρα και το ότι φοράω τα ακουστικά». Στη συνέχεια, ο ίδιος τόνισε: «Είχα έναν βήχα εδώ και δέκα μέρες περίπου, που νόμιζα ότι τον κληρονόμησα σε ένα ταξίδι που έκανα στο εξωτερικό. Όπως όλοι όταν έχουμε έναν βήχα θα πάρουμε ένα σιρόπι, μια καραμέλα, κάτι τέτοιο. Όταν όμως ανέβασα και πυρετό το Σάββατο, πριν πάω την Κυριακή στην εκπομπή φυσικά τους ενημέρωσα».

«Έκανα έναν γρήγορο υψηλό πυρετό ο οποίος το πρωί της Κυριακής είχε πέσει και όταν πήγα στο φαρμακείο έπεσα σε μια πολύ καλή κυρία που μου έκανε το τεστ Covid, βγήκε αρνητικό κατευθείαν και μου είπε “δεν βλέπεις και τον στρεπτόκοκκο, παρότι δεν είσαι παιδάκι, επειδή θερίζει τώρα τελευταία”. Δεν το έκανα όμως το τεστ στο φαρμακείο, πήγα να κάνω εκπομπή κανονικά και ευτυχώς είχα μαζί μου μάσκες και κρατούσα αποστάσεις. Έβγαλα την εκπομπή και την Δευτέρα το πρωί πήγα στον γιατρό, έκανα μικροβιολογικό τεστ το οποίο βγήκε επί τόπου θετικό και έπρεπε να πάρω μια αντιβίωση. Αντιμετώπισα πρόβλημα, δε, και στην αντιβίωση διότι δεν υπάρχουν αντιβιώσεις στα φαρμακεία πουθενά σχεδόν» συμπλήρωσε.

«Είναι η τρίτη μέρα που έχω τόσο έντονο πρόβλημα με τον λαιμό»

«Συνωστίστηκα με κόσμο, μπήκα πολλές φορές στα μετρό στο Παρίσι. Βέβαια με προσοχή αν και ο κόσμος, ακόμα, δεν φοράει μάσκες αλλά δεν νομίζω να το κόλλησα εκεί γιατί ήμασταν μεγάλη παρέα και δεν κόλλησε κανένας άλλος. Οπότε μάλλον το κληρονόμησα κάπου εδώ. Δεν συναναστράφηκα με μικρά παιδιά που συνήθως τον φέρνουν από το σχολείο στο σπίτι και είναι κάτι πολύ σύνηθες. Είναι η τρίτη μέρα που έχω τόσο έντονο πρόβλημα με τον λαιμό, 12 ημέρες κρατάει η αντιβίωση. Μπορώ να βγω από το σπίτι, χωρίς να αγκαλιάσω κάποιον και βέβαια με μάσκα, αλλά όσο περισσότερο κάτσω εδώ τόσο το καλύτερο» είπε τέλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις