Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ράμπο – Νιόνιος Κορυδαλλός: Ανατροπή με το αυτοκίνητο “οπλοστάσιο” του Νέου Κόσμου
ΕΛΛΑΔΑ

Ράμπο – Νιόνιος Κορυδαλλός: Ανατροπή με το αυτοκίνητο “οπλοστάσιο” του Νέου Κόσμου

Ράμπο - Νιόνιος Κορυδαλλός: Σε πρώτη φάση, οι Αρχές ερευνούσαν αν το αυτοκίνητο με το βαρύ οπλισμό στον Ν. Κόσμο, είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το αυτοκίνητο “οπλοστάσιο” που βρέθηκε πριν πέντε ημέρες στον Νέο Κόσμο. Αρχικά, εξεταζόταν το ενδεχόμενο να επρόκειτο για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό, ωστόσο, όπως προκύπτει, μέσα στο ΙΧ βρέθηκε δείγμα DNA των δύο θυμάτων και όχι των θυτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν γενετικό υλικό του “Ράμπο” και του “Νιόνιου”, οι οποίοι θα επιχειρούσαν πιθανώς να σκοτώσουν αντίπαλό τους, αρχηγό ομάδων των νοτίων προαστίων, που διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων σε μικρή απόσταση από το σημείο εντοπισμού του οχήματος. Πιθανόν εκείνος είχε καταλάβει ότι ήταν στόχος και πρόλαβε τους δολοφόνους του. Το ένα πιστόλι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο φαίνεται να ταυτοποιείται με κάλυκα που είχε βρεθεί στην Αθήνα μετά από κάποιο περιστατικό.

Βαρύς οπλισμός στο αυτοκίνητο

Υπενθυμίζεται ότι το ΙΧ βρέθηκε στην οδό Φανοσθένους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν από την πινακίδα κυκλοφορίας ότι ήταν κλεμμένο. Η ΕΛΑΣ εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία δήλωσε ότι έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του από την ασφαλιστική και ως εκ τούτου το αυτοκίνητο δεν της ανήκει πλέον. Έτσι, ενημερώθηκε η ασφαλιστική εταιρεία και με δικό της γερανό το όχημα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου. Εκεί οι αστυνομικοί το άνοιξαν και εντόπισαν μέσα σε αυτό δύο καλάσνικοφ, δύο πιστόλια των εννέα χιλιοστών, φυσίγγια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό

Η διπλή δολοφονία έγινε το βράδυ της 7ης Ιουνίου, όταν δίπλα από τα αυτοκίνητα των δύο θυμάτων, πέρασε ένα μαύρο τζιπ, από το οποίο οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον των δύο ανδρών. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν τον πρώτο άντρα νεκρό, μέσα στο IX μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες. Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ, Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart, ενώ ο δεύτερος άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, μέσα στο υπόγειο γκαράζ, που σημαίνει ότι πιθανώς οι δολοφόνοι πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν, εκείνος όμως κατάφερε προς στιγμήν να διαφύγει και άφησε την τελευταία του πνοή εκεί όπου είχε βρει καταφύγιο, μέσα στο γκαράζ.

Το ένα από τα δύο θύματα ήταν παλιός οπαδός μεγάλης ομάδας, γνωστός ως “Ράμπο” και “Ταξιτζής”, που είχε φυλακιστεί για συνεργία στη δολοφονία οπαδού αντίπαλης -επίσης μεγάλης- ομάδας. Το δεύτερο θύμα, γνωστό ως “Νιόνιος” ήταν ο άνδρας της αδερφής του πρώτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις