Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Σιαμπάνη – Νίκος Οικονομόπουλος βάφτιση: Η εξομολόγησή της για την αγάπη της προς τον τραγουδιστή
LIFESTYLE

Ιωάννα Σιαμπάνη – Νίκος Οικονομόπουλος βάφτιση: Η εξομολόγησή της για την αγάπη της προς τον τραγουδιστή

Ιωάννα Σιαμπάνη - Νίκος Οικονομόπουλος βάφτιση: Τον τραγουδιστή επέλεξαν για νονό του γιου τους

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Σιαμπάνη για τη βαθιά σχέση πίστης του Νίκου Οικονομόπουλου με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Τον Νίκο Οικονομόπουλο επέλεξαν για νονό του γιου τους, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία μίλησε για όσα τους δένουν με τον γνωστό τραγουδιστή. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Γειά σου», το πρωί της Κυριακής, η ίδια μίλησε για τη φιλία του άνδρα της με τον Νίκο Οικονομόπουλο. “Είναι πολύ καλός φίλος μας ο Νίκος Οικονομόπουλος, κυρίως του άνδρα μου. Τους ενώνει η πίστη. Είναι πολύ συγκινητικό. Πάνε μαζί σε εκκλησίες. “Ξεγυμνώνονται” και οι δύο. Είναι τόσο ταπεινοί. Πάνε και στο Άγιο Όρος. Τους ένωσε ένας πνευματικός”, τόνισε. “Με τον Τζίμη γίνανε όλα πολύ γρήγορα. Παντρευτήκαμε, κάναμε τώρα και τη βάφτιση. Δεν έχω καταλάβει πως έχει περάσει αυτός ο χρόνος”, συνέχισε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η Ιωάννα μίλησε επίσης για τη σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έχει παντρευτεί τον ξάδερφο του συζύγου της : «Πως τα φέρνει έτσι η ζωή. Με την Κωνσταντίνα πρωτογνωριστήκαμε στο My Style Rocks και αμέσως κολλήσαμε. Μετά το παιχνίδι αρχίσαμε αμέσως να κάνουμε παρέα και να βγαίνουμε… Ένα βράδυ, ήταν καλοκαίρι, είχαμε βγει και μου λέει χαριτωμένα, “πλέον θα σε φωνάζω ξαδέλφη”. Τρελάθηκα… Τότε νομίζω πρέπει να είχαν βγει το πρώτο τους ραντεβού γιατί την κυνηγούσε ο Βασίλης. Χάρηκα πάρα πολύ. Τα παιδιά μας έχουν τρεις μήνες διαφοράς και ανταλλάσσουμε πολλές πληροφορίες μεταξύ μας»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις