Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ωρωπός: Τρεις οι γυναίκες που αναγνώρισαν τον 23χρονο με το πατίνι
ΕΛΛΑΔΑ

Ωρωπός: Τρεις οι γυναίκες που αναγνώρισαν τον 23χρονο με το πατίνι

"Με χτύπησε στο παγκάκι"

Ένα ασύρματο ακουστικό κινητού τηλεφώνου, που βρήκαν οι αστυνομικοί στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Ωρωπό, οδήγησε στη σύλληψη του 23χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 69χρονης λουόμενης!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ενώ η Αστυνομία επιχειρεί να αποκαλύψει αν υπάρχουν κι άλλες σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανύποπτων γυναικών, καθώς, δύο γυναίκες ακόμη κατάγγειλαν την ύποπτη προσέγγισή τους από τον άντρα με το ηλεκτρικό πατίνι, οι αστυνομικοί πιστοποίησαν στη διάρκειά της αναζήτησής τους ότι πρόκειται για τον ίδιο και από το ασύρματο ακουστικό τηλεφώνου που είχαν βρει! Μόλις βρήκαν τον ύποπτο αλλοδαπό καθώς ταίριαζε η περιγραφή, η εθνικότητα, η ηλικία, το ντύσιμο, με μία δοκιμή πιστοποίησαν ότι το εν λόγω ακουστικό συνδέθηκε με το τηλέφωνο, οπότε δεν είχαν καμία πια αμφιβολία. Λίγο αργότερα, στο Τμήμα Του Ωρωπού ο 23χρονος αναγνωρίστηκε από την 69χρονη γυναίκα που βρισκόταν σε σοκ, αλλά και από άλλες δύο γυναίκες που είχαν βρεθεί στην παραλία, κατάλαβαν ότι τις ακολουθούσε με ύποπτους σκοπούς και είχαν καταφέρει να τον απομακρύνουν με κραυγές!

Η αναφορά της γυναίκας, που μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια, έδωσε στην Αστυνομία συνταρακτική αναφορά με τα γεγονότα, εξηγώντας πως πήγε να μετατραπεί σε εφιάλτη, η βόλτα της στην παραλία να κάνει μπάνιο. Έφθασε εκεί με το ποδήλατό της. Συνάντησε γνωστούς της από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα, στην παραλία έφτασε και ο 23χρονος, με ένα ηλεκτρικό πατίνι. Την ώρα που η γυναίκα συζητούσε με τους γνωστούς της, τον είδε να κάθεται σε ένα παγκάκι κοντά τους. Όταν έμεινε μόνη της και αποφάσισε να μπει στη θάλασσα για να κολυμπήσει, τον είδε να την ακολουθεί και να κάνει άσεμνες κινήσεις.

“Με χτύπησε στο παγκάκι”

«Κατάλαβα», είπε «ότι κάτι θα μου συμβεί, όταν μπήκα στη θάλασσα. Κατάλαβα ότι ερχόταν προς τα εμένα. Κάνω κύκλο και βγαίνω. Είμασταν στην παραλία αυτός και εγώ. Κανένας άλλος. Και σε κλάσματα δευτερολέπτου, πάω να πάρω το ποδήλατό μου και τον βλέπω με βουτάει, με χτυπάει πάνω στο παγκάκι, χτύπησα στο κεφάλι μου και γύρισε το σώμα μου, πέφτω πάνω στο ποδήλατό μου στο καρεκλάκι μου και σκάω κάτω στην άμμο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί πριν από ένα χρόνο χειρουργήθηκα στον δωδέκατο σπόνδυλο. Και του λέω “εδώ οι βάρκες έχουν κάμερες και θα σε δούνε και έρχεται η Αστυνομία”. Κάτι έλεγε, δεν καταλάβαινα. Ήμουν σε σοκ. Με πήγε δια της βίας στο παγκάκι του. Με ξαπλώνει ανάσκελα μου κατεβάζει το μαγιό το κάτω και κοιτούσε γύρω γύρω.

Δεν έγινε ολοκληρωτική πράξη γιατί δεν μπορούσε, γιατί έβλεπε γύρω γύρω μην τον τσακώσουν. Και κάποια στιγμή σε κλάσματα δευτερολέπτου τον βλέπω ότι σηκώνεται και βάζει το παντελόνι του και εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι κάποιος είχε έρθει στη θάλασσα. Σηκώθηκα και βλέπω δύο κυρίους με ένα αυτοκίνητο. “Βοήθεια, βοήθεια σας παρακαλώ, ελάτε”, τους φώναξα… Στην επίσημη ενημέρωσή της η ΕΛ.ΑΣ, αναφέρει ότι ο 23χρονος-σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού- «προσέγγισε την 69χρονη ημεδαπή και με σωματική βία την ακινητοποίησε με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης. Η παθούσα αμύνθηκε και κατάφερε να απελευθερωθεί με τον 23χρονο να διαφεύγει από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι».

Το ασύρματο ακουστικό

Στη συνέχει αναφέρεται ότι «αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας, που επιλήφθηκαν προανακριτικά της υπόθεσης, πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα στον τόπο τέλεσης της ανωτέρω πράξης, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ασύρματο ακουστικό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, επιπλέον δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια μέρα σε κοντινή περιοχή ακολουθήθηκαν απειλητικά από άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με προφανή σκοπό τη διάπραξη παρόμοιων πράξεων, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά τις έντονες λεκτικές αντιδράσεις τους. Στο πλαίσιο αναζητήσεων και ελέγχων ατόμων που προσομοίαζαν με το δράστη, εντοπίστηκε ο 23χρονος, το κινητό τηλέφωνο του οποίου συνδέθηκε με το εν λόγω ακουστικό. Ακολούθως, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου εξακριβώθηκε η εμπλοκή του και αναγνωρίστηκε από όλες τις γυναίκες. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις μετακινήσεις του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις