Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απαντήσεις Πανελλήνιες ΓΕΛ 12/6: Δείτε τις λύσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία
ΕΛΛΑΔΑ

Απαντήσεις Πανελλήνιες ΓΕΛ 12/6: Δείτε τις λύσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Απαντήσεις Πανελλήνιες ΓΕΛ 12/6: Για καλά προετοιμασμένους τα θέματα

Η «αυλαία» των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ «πέφτει» σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου με τα μαθήματα Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Δείτε τις απαντήσεις

– Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα της Ιστορίας σε μορφή pdf, πατώντας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ 12.6

– Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα της Φυσικής σε μορφή pdf, πατώντας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ 12.6

-Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα της Οικονομίας σε μορφή pdf, πατώντας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12.6

Πριν από τις Εξετάσεις

• Παύουμε να επαναλαμβάνουμε στον εαυτό μας ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι κάτι φοβερό, που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

• Οι επιδόσεις δεν είναι «ή του ύψους ή του βάθους». Υπάρχουν αξιόλογες λύσεις στο μηχανογραφικό δελτίο για όλες τις βαθμολογικές δυνατότητες, αρκεί να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας, για να υπερβούμε τον πήχη της Ε.Β.Ε.

• Αξιοποιούμε το ασφαλές μας περιβάλλον από ανθρώπους που μας γνωρίζουν καλά (Γονείς, Φίλοι, Καθηγητές), οι οποίοι είναι βέβαιο πως και σε αυτήν τη δοκιμασία θα βρίσκονται δίπλα μας, μοιραζόμενοι τις αγωνίες μας και τις ανησυχίες μας.

• Δεν χρειάζεται να αναστατωνόμαστε από φήμες της τελευταίας στιγμής για «SOS» θέματα, που δεν επιβεβαιώνονται ποτέ.

• Δεν ξενυχτάμε το βράδυ πριν από κάθε εξέταση. Καλύτερα να κλείσουμε από νωρίς τα βιβλία και να κάνουμε το πρωί μια σύντομη επανάληψη.

• Η διατροφή μας, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των Εξετάσεων, θα πρέπει να είναι ισορροπημένη. Ειδικά το βράδυ της παραμονής κάθε εξέτασης αποφεύγουμε τις διατροφικές υπερβολές και καταναλώνουμε ένα ελαφρύ γεύμα.

• Την ημέρα της εξέτασης στις 07:45 θα πρέπει να βρίσκομαι στο Εξεταστικό Κέντρο, γιατί στις 08:00 κλείνει η πόρτα και δεν επιτρέπεται πέραν αυτής της ώρας η είσοδος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις