Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

27

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 10/6: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 10/6: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 10/6: Τι λένε τα άστρα;

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες προκαλούν τα πάθη ή την ανάγκη σου για δράση, ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή παρόρμηση να διορθώσεις ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα ή να αναλάβεις ένα φιλόδοξο έργο. Ενώ υπάρχει το θάρρος και η αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσεις θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τις παρορμήσεις σου. Εξέτασε πιθανότητες που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στα εργασιακά σχέδια σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και μάθε να περιμένεις.

Ταύρος

Τα επίπεδα ενέργειας σου είναι πολύ υψηλά αυτές τις μέρες και σήμερα η μέρα παράγει θαρραλέα και τολμηρή διάθεση. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου είναι πιο σημαντικά για σένα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η Σελήνη ενισχύει περαιτέρω το συναισθηματικό σου βαρόμετρο. Διοχέτευσε σωστά την ενέργεια σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από γνωριμίες που δεν έχουν να σου δώσουν κάτι ουσιαστικό.

a man and woman sitting on the ground eating food

Δίδυμοι

Οι σημερινές μετακινήσεις τείνουν να σε κρατούν στο παρασκήνιο για ξεκούραση και χαλάρωση. Ταυτόχρονα προκαλούν έντονα συναισθήματα και επιθυμία για δράση. Ειδικά καθώς προχωρά η μέρα η τάση να ξεπεράσεις τα όρια σου και να υπερβάλεις είναι έντονη. Οι υποσχέσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να είναι καλοπροαίρετες και θα μπορούσαν να ειπωθούν στη ζέστη της στιγμής, όμως θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Σήμερα φαίνεται να είσαι ενθουσιασμένη και να σου δίνονται κίνητρα, ειδικά καθώς περνά η μέρα. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται με φίλους μπορεί να είναι υπερβολικά βιαστικές. Το ίδιο ισχύει και για τις αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά. Υπάρχουν υπέροχα παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου και συναισθήματα αγάπης, αρκεί να μην είσαι καταπιεστική. Το κάθε “πολύ” χρειάζεται έλεγχο. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Λέων

Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα, αλλά και κάποια ανυπομονησία, ίσως και αλαζονεία. Μην κρίνεις γρήγορα και μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα, καθώς υπάρχουν λεπτομέρειες που θα αποκαλυφθούν αργότερα. Ο ενθουσιασμός σου στα εργασιακά για την επίτευξη των στόχων σου ανεβαίνει στα ύψη, αλλά ίσως χρειαστεί περισσότερη έρευνα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται ίσως και στα καλύτερα της. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τα θέλω σου.

woman in white crew neck t-shirt and blue denim daisy dukes

Παρθένος

Η Σελήνη εναρμονίζεται με το δικό σου ζώδιο σήμερα αναδεικνύοντας το φυσικό θάρρος σου. Ωστόσο, η ανυπομονησία σε θέματα ρουτίνας μπορεί να είναι πρόβλημα. Οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί και ίσως θελήσεις να κάνεις μικρές αλλαγές. Η θετική σου ενέργεια είναι μεταδοτική κι έτσι η βραδιά με τον αγαπημένο σου μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται όμως έχεις γίνει εξαιρετικά επιλεκτική.

Ζυγός

Μπορεί να αισθανθείς ενθουσιασμένη σήμερα για την πραγματοποίηση αλλαγών, αλλά μπορεί να προκύψουν εντάσεις που απορρέουν από την επιθυμία να αναλάβεις πάρα πολλά και πολύ γρήγορα. Οι δημιουργικές σου ιδέες στα εργασιακά μπορεί να είναι φανταστικές όμως δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Περιόρισε την κτητικότητα σου απέναντι στο αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις, ειδήσεις και τηλεφωνήματα ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να προκαλούν την ανάγκη σου για αλλαγή και μπορεί να βρεις τον εαυτό σου πολύ ανυπόμονο για πράγματα που ακόμα είναι θαμπά ή περιορισμένα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα, ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται και έχεις τη διάθεση να ωθήσεις την τύχη σου. Οι υποσχέσεις που ήδη έχεις δώσει στον αγαπημένο σου είναι δύσκολο να τηρηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα με φίλους και αγαπημένα οικεία σου πρόσωπα.

woman in gray crew neck t-shirt wearing black sunglasses

Τοξότης

Οι ενέργειες της ημέρας προκαλούν ενθουσιασμό. Η μέρα φαίνεται τυχερή όμως είναι προτιμότερο να αποφύγεις παρορμητικές ή υπερβολικές ενέργειες. Μπορεί να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα απ’ όσα τελικά μπορείς κι αυτό να σε οδηγήσει στην εξάντληση ή σε λάθη. Απόφυγε την γκρίνια και τα παράπονα απέναντι στον αγαπημένο σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται κι αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου.

Αιγόκερος

Η Σελήνη σήμερα σου υπενθυμίζει την ανάγκη σου για έκφραση και απόλαυση. Ειδικά καθώς προχωρά η μέρα, υπάρχει μια τάση να μπαίνεις σε ισχυρότερα παιχνίδια και να θέλεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Συγκράτησε όμως τις παρορμήσεις σου και μην υπερβαίνεις τα όρια, τις αντοχές ακόμα και τις ικανότητες σου. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορούν εύκολα να παρεκτραπούν από την ανάγκη σου να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς.

a sandy beach with lots of chairs and umbrellas

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ξαφνική ανάγκη για αλλαγές ή για βελτίωση της ζωής σου. Είναι προτιμότερο να αντισταθείς στην άσκηση πίεσης στον εαυτό σου για να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Σκέψου εάν οι παρορμήσεις σου προέρχονται από μια πραγματική ανάγκη ή ότι περιμένεις πολλά απ’ τον εαυτό σου. Τα επαγγελματικά σχέδια σου που έχουν μελετηθεί καλά μπορούν να προχωρήσουν μπροστά, αλλά τα τυχερά παιχνίδια και οι ριψοκίνδυνες ενέργειες είναι απίθανο να πάνε καλά. Μοιράσου τις σκέψεις και τα όνειρα σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Ιχθείς

Οι σημερινές διαμετακομίσεις εντείνουν την επιθυμία σου για δραστηριότητα και ανάπτυξη. Ειδικά καθώς προχωρά η μέρα ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται, αλλά υπάρχει μια τάση να χάνεις τους στόχους σου. Η αναμονή άμεσων αποτελεσμάτων στα εργασιακά μπορεί να σου ρίξει λίγο τη διάθεση ή την ενέργεια. Συναισθηματικά ανακτάς τις ισορροπίες σου είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε αναζητάς ένα μόνιμο σύντροφο. Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά και θέματα που αφορούν στο σπίτι λύνονται.

a white wall with a hat and pictures on it
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις