Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέος Κόσμος: Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ για το ΙΧ οπλοστάσιο
ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Κόσμος: Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ για το ΙΧ οπλοστάσιο

Πώς συνδέεται με τη διπλή δολοφονία του Κορυδαλλού

Πραγματικός συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα της Παρασκευής στις Αρχές Ασφαλείας οι οποίες προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά που κρύβονται στο κλεμμένο όχημα-οπλοστάσιο, το οποίο βρέθηκε στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα σε έναν σάκο, στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος με τις πλαστές πινακίδες και τα φιμέ τζάμια, βρέθηκαν δύο πολεμικά καλάσνικοφ, πιστόλια των 9μμ, σφαίρες, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και κατά πληροφορίες δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό! Το γεγονός και μόνο ότι το σημαντικό εύρημα εντοπίστηκε μόλις 48 ώρες μετά τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό-νύχτα Τετάρτης- και μια σειρά αρκετών στοιχείων που έρχεται στο φως, κάνουν την Αστυνομία να ερευνά νυχθημερόν να απαντήσει στο καίριο ερώτημα: Έχει άμεση ή έστω, έμμεση, σχέση το αυτοκίνητο-οπλοστάσιο, με την ομάδα των εκτελεστών, που γάζωσαν μετά από ενέδρα τον 38χρονο Β.Ρ και τον 31χρονο κουνιάδο του, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμεναν και οι δύο στον Κορυδαλλό;

Η απάντηση αναμένεται να δοθεί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου έχουν μεταφερθεί τόσο το κλεμμένο όχημα όσο και το οπλοστάσιο, πίσω από το οποίο, όπως και να έχει, κρύβονται σκληροί κακοποιοί, που πυροβολούν, με καλάσνικοφ και πιστόλια,  αυτοπροστατεύονται με αλεξίσφαιρα, δεν διστάζουν να απειλήσουν και με χειροβομβίδα, έτοιμοι δηλαδή για πραγματικό πόλεμο! Κι αν ακόμη αποδειχθεί ότι τα καλάσνικοφ δεν χρησιμοποιήθηκαν στη διπλή δολοφονία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, είναι πιθανόν να έχουν χρησιμοποιηθεί έμμεσα από ομάδα υποστήριξης, που πλαισίωνε με τους επαγγελματίες εκτελεστές…

Συμπτώσεις;

Κάποια από τα στοιχεία που έχουν προβληματίσει τους ερευνητές και παρουσιάζονται σαν συμπτώσεις (;), είναι: Το πρώτο ότι και στη δολοφονία του Κορυδαλλού χρησιμοποιήθηκαν δύο καλάσνικοφ από τα οποία ρίχτηκαν 55 σφαίρες. Δύο ήταν και τα καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο στο Νέο Κόσμο.

Τα φιμέ τζάμια

Το δεύτερο, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο έχει κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας τον Ιανουάριο-βάθος οργάνωσης- έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που είχαν αντιγραφεί από πανομοιότυπο και ίδιου χρήματος όχημα και είχε και ένα ειδικό χαρακτηριστικό. Φιμέ τζάμια! Κάτι που επιτρέπει στους ενόπλους επιβαίνοντες να μη βρίσκονται σε κοινή θέα. Τα ίδια χαρακτηριστικά όμως, όπως επισημαίνει από την έρευνα το Alphafreepress, διέθετε και το όχημα διαφυγής των εκτελεστών στον Κορυδαλλό! Και αυτό έφερε φιμέ τζάμια, ήταν  κλεμμένο από τον Μάρτιο στο Χαλάνδρι και επίσης, όπως και αυτό του Νέου Κόσμου με τα όπλα, έφερε πλαστές πινακίδες αντιγραμμένες από πανομοιότυπο όχημα, ίδιου χρώματος!!!

Τα μπιτόνια

Το τρίτο στοιχείο, έχει να κάνει με το εύρημα, που αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά δεν περιλαμβανόταν στην πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία. Τα δύο μπιτόνια με το εύφλεκτο υγρό, κοντά στον βαρύ οπλισμό. Πρόκειται για ένα ακόμη κοινό στοιχείο. Υπενθυμίζεται ότι το κλεμμένο όχημα της διαφυγής των εκτελεστών με τα καλάσνικοφ, βρέθηκε πυρπολημένο στις παλιές γέφυρες Σκαραμαγκά, 8,5 χιλιόμετρα από το σημείο της διπλής δολοφονικής ενέδρας. Και εκεί χρησιμοποιήθηκε εύφλεκτο υγρό για να περιλούσουν το όχημα και να εξαφανίσουν τα όποια στοιχεία άφηναν από τη χρήση του οχήματος, αποτυπώματα DNA  κλπ.

Η διαφορά είναι ότι οι κακοποιοί, μέλη ισχυρής εγκληματικής οργάνωσης, λέει η η Αστυνομία, που συνδέονται με το όχημα του Νέου Κόσμου, το άφησαν εκ των πραγμάτων άθικτο στα χέρια της Αστυνομίας. Που έχει τη δυνατότητα να βρει και αποτυπώματα και γενετικά στοιχεία και να απαντήσει στο ερώτημα αν τα καλάσνικοφ η τα πιστόλια έχουν χρησιμοποιηθεί και πού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις