Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λασίθι αστυνομικοί: Σοκ από τη διπλή αυτοκτονία
ΕΛΛΑΔΑ

Λασίθι αστυνομικοί: Σοκ από τη διπλή αυτοκτονία

Λασίθι αστυνομικοί: Κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του ο ένας 35χρονος - Στη ΓΑΔΑ υπηρετούσε ο δεύτερος που εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης, από την είδηση δυο ξεχωριστών υποθέσεων αυτοχειρίας δυο αστυνομικών, στο Λασίθι. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης, δύο νέοι αστυνομικοί, ηλικίας 35 και 34 ετών, βρέθηκαν απαγχονισμένοι σήμερα (10/6) στο Λασίθι. Ο ένας στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας, ενώ αμφότεροι άφησαν, πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο πρώτος, ο οποίος ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από την Άρτα, είχε έρθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Ο 35χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στο Καλό Χωριό, με τους συναδέλφους του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος του στην Αστυνομία, ήταν να κάνει έρευνες με τη συνοδεία σκύλου. Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 35χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα και παρακολουθούνταν από τον υπηρεσιακό ψυχίατρο, ενώ ακολουθούσε αγωγή.

Ο έτερος αστυνομικός με καταγωγή από την Πελοπόννησο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπηρετούσε στην ΓΑΔΑ, ήταν άγαμος. Ο 34χρονος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά. Τον 34χρονο βρήκαν οι φίλοι του που τον αναζητούσαν, κάλεσαν το ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία βοήθεια.

Λασίθι: Βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας οι δύο αστυνομικοί

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, ενώ η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα. Νεκροψία νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια των δύο θανάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις