Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καρχαρίας τρώει άνθρωπο: Ανατριχιαστικό βίντεο, 24χρονος το θύμα
ΚΟΣΜΟΣ

Καρχαρίας τρώει άνθρωπο: Ανατριχιαστικό βίντεο, 24χρονος το θύμα

Καρχαρίας τρώει άνθρωπο: Στη Χουργκάντα της Αιγύπτου - μέρος που συγκεντρώνει αρκετούς Ρώσους παραθεριστές - το ανατριχιαστικό περιστατικό

Βίντεο κατέγραψε την ανατριχιαστική στιγμή που ένας 24χρονος Ρώσος σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία στα ανοικτά της Χουργκάντα, στην Αίγυπτο. Το περιστατικό που προκαλεί φρίκη, ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/6) το ρωσικό προξενείο στην πόλη και επιβεβαίωσαν οι αιγυπτιακές Αρχές. Ένας ναυαγοσώστης από κοντινό ξενοδοχείο στο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας σήμανε συναγερμό, όταν αντιλήφθηκε την επίθεση καρχαρία και ορισμένοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο λουόμενο. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά, όπως δήλωσε δύτης που έφθασε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα. Το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου επισήμανε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι ένας καρχαρίας-τίγρης ευθύνεται για τον θάνατο του λουόμενου, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το θύμα. Το ζώο στη συνέχεια αιχμαλωτίστηκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι Αρχές στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας απαγόρευσαν την κολύμβηση, την κατάδυση με αναπνευστήρα (snorkeling) και άλλα θαλάσσια σπορ σε αρκετές παραλίες κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Αίγυπτος: Το θύμα της επίθεσης του καρχαρία δεν βρισκόταν εκεί για τουρισμό

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS διευκρίνισε ότι το θύμα ήταν Ρώσος, γεννηθείς το 1999, ο οποίος είχε μετακομίσει στην Αίγυπτο και δεν βρισκόταν εκεί για τουρισμό. Σε ανακοίνωσή του στο Telegram, το ρωσικό προξενείο στην Χουργκάντα κάλεσε τους Ρώσους τουρίστες να είναι προσεκτικοί όταν κολυμπούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κατά τόπους Αρχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις