Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γατάκι στα σκουπίδια: Πέταξαν νεογέννητο γιατί είχε πρόβλημα στα πίσω άκρα
ΕΛΛΑΔΑ

Γατάκι στα σκουπίδια: Πέταξαν νεογέννητο γιατί είχε πρόβλημα στα πίσω άκρα

Γατάκι στα σκουπίδια: Το έβαλε σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξαν στον κάδο απορριμμάτων - Άκουσαν τα νιαουρίσματα και το έσωσαν

Ένα πανέμορφο νεογέννητο γατάκι το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πίσω άκρα του βρήκε μια κοπέλα στον… κάδο απορριμμάτων. Το ζωάκι σώθηκε από τα νιαουρίσματα του, τα οποία άκουσε μια νεαρή κοπέλα κάτοικος Ιτέας. Μόλις διαπίστωσε ότι τα νιαουρίσματα προέρχονται από τον κάδο απορριμμάτων έψαξε ανάμεσα στις σακούλες και το βρήκε. Το βίντεο με το γατί να ξεπροβάλει μέσα από την σακούλα σκουπιδιών προκαλεί αγανάκτηση με τους διαδικτυακούς της φίλους να την συγχαίρουν για την πράξη της.

Όπως ενημέρωσε η ίδια μετά από εκατοντάδες μηνύματα το γατί είναι καλά στην υγεία του: «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στον καθένα ξεχωριστά αλλά σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια… Το γατάκι είναι μαζί μας και είναι καλά, έχει ένα θεματάκι στα πίσω πόδια του και όπως δείχνει ο κύριος-κυρία που το είχε στην κατοχή του δε μπορούσε να βρει κάποιου άλλου είδους λύση παρά να του φερθεί κατ΄αυτόν τον τρόπο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Βόλος: Φίδι μέσα σε σούπερ μάρκετ (Vid)
Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου – Δελεάζει γάτα με μεζέ και τη χτυπάει στο κεφάλι με μπουκάλι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις