Τζένιφερ Άνιστον μαλλιά: Η διάσημη ηθοποιός.. γκρίζαρε και οι θαυμαστές της τρελαίνονται

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον μαλλιά: Η διάσημη ηθοποιός.. γκρίζαρε και οι θαυμαστές της τρελαίνονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζένιφερ Άνιστον μαλλιά: Δείτε το βίντεο

07.06.2023 | 07:19

Η Τζένιφερ Άνιστον γίνεται πάλι θέμα συζήτησης, γιατί άλλο; Τα μαλλιά της, φυσικά, που έχουν κλέψει πολλές φορές τις εντυπώσεις. Όταν η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Τα Φιλαράκια», εκατοντάδες ήταν οι γυναίκες που πήγαιναν στο κομμωτήριο και ζητούσαν το κούρεμα και το χτένισμα της Τζένιφερ Άνιστον. Και μπορεί η σειρά να έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια, το λουκ της Άνιστον όμως, εξακολουθεί να έχει πέραση. Σε σημείο μάλιστα, που η ηθοποιός το εκμεταλλεύτηκε και δημιούργησε τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών, με τίτλο LolaVie. Μάλιστα, το brand ανακοίνωσε την Παρασκευή πως κυκλοφορεί το νεότερο προϊόν της, το Intensive Repair Treatment.

Για την μεγάλη αποκάλυψη, η 54χρονη Άνιστον κατέγραψε ένα βίντεο, το οποίο ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτό η ηθοποιός παρουσιάζει το νέο προϊόν. Αλλά οι θαυμαστές της στάθηκαν όχι τόσο στο ίδιο το προϊόν, όσο στο γεγονός ότι στο κοντινό πλάνο, διακρίνονται κάποιες από τις γκρίζες τρίχες. Στην αρχή του βίντεο, η ηθοποιός, ντυμένη απλά με μαύρο κολάν και μπλουζάκι, κρυφοκοιτάζει πίσω από μια πόρτα κρατώντας ένα μπουκάλι με το προϊόν μπροστά στο πρόσωπό της. Η Άνιστον εξέφρασε στη συνέχεια τον ενθουσιασμό της για το νέο λανσάρισμα και έδωσε λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Τρελάθηκαν οι θαυμαστές της

Ωστόσο, οι θαυμαστές της επαίνεσαν το γεγονός ότι δεν προσπάθησε να κρύψει τις ελάχιστες γκρίζες τρίχες της. «Μπράβο που επέτρεψες στο γκρίζο να βγει προς τα έξω – αναζωογονητικό» έγραψε ένας χρήστης του Instagram. «Τόσο ωραίο να το βλέπεις. Και προφανώς εξακολουθεί να είναι πανέμορφη» σχολίασε ένας άλλος. «Λατρεύω απόλυτα το χρώμα και το στυλ» πρόσθεσε ένας τρίτος. «Τόσο χαριτωμένο». Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη διασημότητα που δεν κρύβει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας είναι η πρώτη διδάξασα, κερδίζοντας χιλιάδες θετικά σχόλια κάθε φορά που επιδεικνύει τις γκρίζα μαλλιά της.

Exit mobile version