Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεωνόρα Ζουγανέλη Ιnstagram: Με μαύρο μαγιό στην παραλία
LIFESTYLE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Ιnstagram: Με μαύρο μαγιό στην παραλία

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Ιnstagram: Για την καλοκαιρινή της περιοδεία ετοιμάζεται η Ελωνόρα Ζουγανέλη, μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου τη βλέπουμε να χαλαρώνει στην παραλία με το μαγιό της πριν την καλοκαιρινή της περιοδεία.
Για την καλοκαιρινή της περιοδεία ετοιμάζεται η Ελωνόρα Ζουγανέλη, μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Οι δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες θα γυρίσουν όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ταξιδεύουν τους τυχερούς θεατές με τις μεγάλες επιτυχίες τους. Πριν ξεκινήσουν, λοιπόν, οι συναυλίες τους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της, απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.

Η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την απόδρασή της στη θάλασσα, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης «Το καλοκαίρι όσο και να μας παίζει, έρχεται… είναι εδώ! Λίγες μέρες ξεκούρασης και ανάτασης πριν την καλοκαιρινή μας περιοδεία. Μου λείψατε!» Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φωτογραφίζεται με το μαύρο μαγιό της στην παραλία, με φόντο τη θάλασσα. Οι followers της γέμισαν την ανάρτηση με likes και σχόλια, ανάμεσα στα οποία αναγνωρίζουμε και μερικά πολύ γνωστά ονόματα, όπως ο Γιώργος Περρής, ο οποίος της έγραψε «Αγάπη μου εσύ», αλλά και τις Ρούλα Κορομηλά, Έλενα Χριστοπούλου και Παυλίνα Βουλγαράκη που της άφησαν μερικές καρδούλες-emoji.

zoyganeli1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις