Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Φόνσου – ομοφυλόφιλοι: Να παντρεύονται, αλλά να μην υιοθετούν παιδιά
LIFESTYLE

Άννα Φόνσου – ομοφυλόφιλοι: Να παντρεύονται, αλλά να μην υιοθετούν παιδιά

Άννα Φόνσου - ομοφυλόφιλοι: «Με τα παιδιά έχω το πρόβλημα» σημείωσε η ηθοποιός

H Άννα Φόνσου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους γάμους ομοφυλόφιλων, αλλά και την απόκτηση παιδιών.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι εξήγησε αρχικά, πως δεν θεωρεί κακό να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια, όμως δεν είναι σύμφωνη με την υιοθεσία παιδιών.

«Να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, με τα παιδιά έχω το πρόβλημα. Να μην υιοθετούν παιδιά», είπε αρχικά.

Θέλοντας να τεκμηριώσει τη δήλωσή της, η Άννα Φόνσου εξήγησε: «Τα παιδιά μπορεί να μεγαλώσουν πολύ καλά, αλλά αργότερα στο σχολείο μπορεί να βρουν δυσκολίες. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν την ζωή τους όπως νομίζουν, χωρίς να κάνουν κακό στον άλλον».

«Έτσι πρέπει να είναι η ζωή. Δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ», πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφερόμενη πόσο συντηρητική είναι η ελληνική κοινωνία.

Άννα Φόνσου:  Κατέρρευσε στον αέρα για τη Νόνικα Γαληνέα
Μιλώντας στην ΕΡΤ,  η ηθοποιός και ιδρύτρια του Σπιτιού του Ηθοποιού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση για τον θάνατο της Νόνικας Γαληνέα και ξέσπασε σε λυγμούς στην τηλεφωνική σύνδεση. Ειδικότερα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά για την αείμνηστη Νόνικα Γαληνέα πως «ήταν φίλη μου, ήταν προστάτης μου, ήταν συγγενής μου, ήταν πάρα πράγματα για μένα αλλά και για πολύ άλλο κόσμο και βέβαια για την οικογένεια της. Ήταν κοντά σε όλους μας, έσκυβε στα προβλήματα μας, ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμέςμας. Με συμβούλευε, με φρόντιζε. Πάντα ήταν στοργική, πάντα πρόσχαρη, ευγενική, δοτική, ήταν πάντα εκεί».

«Πόσα πολλά πράγματα μας έχει χαρίσει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα… Πόσο κουράγιο μου έδινε για να συνεχίσω να παλεύω… Και τώρα πρέπει να μιλήσω εγώ για την Νόνικα με την οποία γελούσαμε την περασμένη εβδομάδα και είχαμε δώσει σήμερα ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλια της και να κάνει έκπληξη στα παιδιά της». «Δεν μπορώ… Σκεφτόμουν ότι χθες έδωσα μια συνέντευξη στη Νέγκα και την πιο πολύ ώρα μιλούσα για την Νόνικα. Και περίμενα να έρθει σήμερα η μέρα για να πάω εκεί, να καθόμαστε οι δυο μας» συμπλήρωσε, πνιγμένη στα δάκρυα, η Άννα Φόνσου στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης μιλώντας για το φευγιό της Νόνικας Γαληνέα. «Ήταν ξαφνική η είδηση, κόντεψα να πεθάνω μόλις μου το είπανε. Τόσο πολύ θα μου λείψει. Και θα ήθελα να έβλεπε τι κενό αφήνει σε όλους μας, πόσο την αγαπούσαν όλοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις