Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντοπούλου – Μουτίδου: ”Mε την καρδιά μου της το πρότεινα”
LIFESTYLE

Κωνσταντοπούλου – Μουτίδου: ”Mε την καρδιά μου της το πρότεινα”

Κωνσταντοπούλου - Μουτίδου: "Ο σύντροφός μου και με φροντίζει και τον φροντίζω" είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση

Για τον σύντροφό της, ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, την αλλαγή στην εικόνα της, αλλά και το θέμα που προέκυψε με τη Σοφία Μουτίδου, μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, σε εκδήλωση που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/6, η πρόεδρος του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” είπε: “Ο σύντροφός μου και με φροντίζει και τον φροντίζω. Η Ζωή με την καρδιά και η Ζωή με την ατάκα “Τι είπατε;” είναι η ίδια. Το κοινό στοιχείο είναι η αγάπη για τους ανθρώπους”. Σχετικά με τη δήλωση της Σοφίας Μουτίδου, η οποία αποκάλυψε πως θα ψήφιζε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά άλλαξε γνώμη όταν η πρόεδρος του κόμματος την πήρε τηλέφωνο για να έρθει στο κόμμα, σχολίασε: “Εγώ με την καρδιά μου της το πρότεινα, δεν αλλάζει η άποψή μου. Είναι μια πολύ αξιόλογη καλλιτέχνης”.

Τι είπε σε βίντεο στο YouTube η Σοφία Μουτίδου

Η ηθοποιός στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην ψηφίσει και να απέχει από τις εκλογές. “Δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που κάτι να σου λέει; Υπήρξε. Στο προηγούμενο βίντεό μου είχα μιλήσει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Ζωή μού ήταν λιγότερο ψεύτρα. Συνέβη όμως κάτι που με ξενέρωσε βαθιά και εκεί που ήταν να ψηφίσω τη Ζωή δεν ψήφισα ούτε τη Ζωή”, ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

“Τι ήταν αυτό που έκανε και με ξενέρωσε; Με ξενέρωσε το ότι την επόμενη μέρα από το βίντεό μου με πήρε τηλέφωνο η Ζωή και μου έκανε πρόταση να κατέβω μαζί της, λέγοντάς μου πόσο με θαυμάζει και πόσο με αγαπάει” είπε στη συνέχεια. “Δεν αμφιβάλλω αλλά γιατί δεν το έκανε πιο πριν; Γιατί δεν είπε: “α, αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω, τον βλέπω ενεργό και δυνατό, γιατί δεν του κάνω μία πρόταση;” Γιατί μόλις έκανα το βίντεο να θέλει να κατέβω μαζί της;”, σχολίασε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις