Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

22

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο, πολύ άσχημο»
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο, πολύ άσχημο»

Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Σεργιανόπουλο: Δεκαπέντε χρόνια από τον φόνο του

Δεκαπέντε χρόνια έπειτα από τον φόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος είχε συγκλονίσει τον κόσμο, η Ελένη Μενεγάκη προέβαλε ένα αφιέρωμα στην εκπομπή της κι αποκάλυψε πως νιώθει ότι ο ηθοποιός είναι ακόμα ζωντανός. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι πολύ ευχάριστο το θέμα. Το πρόσωπο για το οποίο θα μιλήσουμε είναι ένα πρόσωπο που είναι σαν να υπάρχει ακόμα κοντά μας και ας έχουν περάσει 15 χρόνια. Κοιτούσα το θέμα και δε μπορούσα να πιστέψω ότι έχουν περάσει 15 χρόνια γιατί στο δικό μου μυαλό μου είναι σαν να έγινε πριν από πέντε χρόνια».

«Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο και πολύ άσχημο. Και μιλάω για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 15 χρόνια. Ένας ηθοποιός που επειδή τον βλέπουμε ακόμα και σήμερα σε σειρές δεν μας αφήνει να κρατήσουμε αποστάσεις», πρόσθεσε στη συνέχεια. Μάλιστα, 23 μέρες πριν από το έγκλημα που κόστισε τη ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις