Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θέματα Πανελληνίων Έκθεση ΓΕΛ: Τί “έπεσε” στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα Πανελληνίων Έκθεση ΓΕΛ: Τί “έπεσε” στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Θέματα Πανελληνίων Έκθεση ΓΕΛ: Σήμερα το πρώτο μάθημα

Ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα η πρώτη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2023 για τους υποψηφίους από τα Γενικά Λύκεια της χώρας. Μετά τους διαγωνιζόμενους από τα ΕΠΑΛ, που, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλαδικών, έδωσαν χθες Νέα Ελληνικά, σήμερα οι απόφοιτοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (έκθεση). Δείτε τα θέματα των Πανελλαδικών -θα ακολουθήσουν σε λίγη ώρα και οι απαντήσεις- που έπεσαν σήμερα στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία ΕΔΩ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2023 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (ΕΚΘΕΣΗ)

Το πρόγραμμα για τα ΓΕΛ

Οι εξετάσεις των ΓΕΛ άρχισαν σήμερα 2 Ιουνίου 2023 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας) και στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν τρεις ημέρες εξετάσεων των μαθημάτων Προσανατολισμού:

6 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)

8 Ιουνίου: Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

12 Ιουνίου: Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις