Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τυχερά ζώδια Ιουνίου 2023: Σε ποιους κλείνει η ζωή το μάτι;
PLUS

Τυχερά ζώδια Ιουνίου 2023: Σε ποιους κλείνει η ζωή το μάτι;

Τυχερά ζώδια Ιουνίου 2023: Τα 4 τυχερά ζώδια του Ιουνίου -Νέα ξεκινήματα, φλερτ και ταξίδια

Τα τυχερά ζώδια του Ιουνίου είναι τέσσερα στο σύνολο. Ο Ιούνιος είναι ο πιο δυνατός μήνας του φετινού καλοκαιριού και ήδη έχουμε αποκαλύψει τα τυχερά ζώδια που θα έχουν μεγάλη εύνοια στα ερωτικά τους. Ο Άρης βρίσκεται ήδη από τις 20 Μαΐου στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει έως και τις αρχές Ιουλίου. Το κλίμα θα έχει έντονη αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και τόλμη. Στο ίδιο ζώδιο θα περάσει και η Αφροδίτη από τις 05 Ιουνίου όπου θα παραμείνει για 4 μήνες και θα έχει ως αποτέλεσμα οι επιθυμίες μας να είναι πολύ έντονες. Στο Bovary βρήκαμε την λίστα με τα τυχερά ζώδια του Ιουνίου.

Τα 4 τυχερά ζώδια του Ιουνίου

Κριός

Ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού για σένα Κριέ. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στις 04 Ιουνίου θα σου ανοίξει την όρεξη για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι. Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι ότι ο Ιούνιος θα σας φέρει τύχη στα επαγγελματικά και ερωτικά.

Δίδυμος

Δίδυμε έχεις γενέθλια και είναι αναμενόμενο να είσαι από τους τυχερούς του Ιουνίου. Νέα ξεκινήματα, φλερτ και κοινωνικές επαφές είναι μέσα στο μενού για τον νέο μήνα. Θα είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για νέες γνωριμίες. Να θυμάσαι ότι ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού, επομένως κοίταξε να το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς.

Ζυγός

Και για σένα Ζυγέ ο Ιούνιος θα είναι ο πιο τυχερός μήνας όλου του καλοκαιριού. Θα έχετε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας δελεάσει. Επίσης προς το τέλος του Ιουνίου ίσως θελήσετε να μετακομίσετε σε νέο σπίτι. Γενικώς ο Ιούνιος ευνοεί για τους Ζυγούς τις σπουδές, τα ταξίδια, τα μελλοντικά σχέδια και την επικοινωνία.

Τοξότης

Ο Ιούνιος φέρνει στους Τοξότες περισσότερη τύχη και περιπέτεια. Θα είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο τυχερός μήνας του καλοκαιριού για σας. Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα έχουμε Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου και θα είναι μια ευκαιρία να κάνεις πέρα κάποιον που σε ζορίζει ψυχολογικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις