Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Μοιραράκη – σύζυγος: Ντρεπόμουν να τους πω ότι δεν μαλώναμε ποτέ
LIFESTYLE

Δέσποινα Μοιραράκη – σύζυγος: Ντρεπόμουν να τους πω ότι δεν μαλώναμε ποτέ

Δέσποινα Μοιραράκη - σύζυγος: «Τον γνώρισα όταν ήμουν 48, ο Γιάννης ήταν 40, μου το έφερε ο Θεός στα 48» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τον άντρα της που έχει «χάσει» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Πρωινό μας». «Με συνόδευε παντού και πάντα, έφευγε από το ναυτικό για να έρθει στις εκθέσεις μου, στις δημοπρασίες μου, στις νύχτες, στα ξενύχτια, στα παιδιά μου, στην μαμά μου, τα πάντα. Σου εύχομαι και σε κοιτάω στα μάτια, στο λέω ειλικρινά, μακάρι να ζήσεις στην ζωή σου το 1/10 από αυτά που έκανα εγώ με τον Γιάννη. Στο λέω με τη ψυχή μου», ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας.

«Σου εύχομαι και σε κοιτάω στα μάτια, στο λέω ειλικρινά, να ζήσεις στη ζωή σου το 1/10 από αυτά που έζησα εγώ με τον Γιάννη. Αλήθεια, με την ψυχή μου στο λέω, αλήθεια», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στη Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Επίσης, πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη: «Αυτή η αγάπη που είχαμε, αυτός ο έρωτας, αυτό το δέσιμο. Με ρώταγαν “Μαλώνετε με τον Γιάννη;” και ντρεπόμουν να τους πω “Ποτέ”. Ρουφήξαμε τη ζωή. Αυτό το ψυχικό δέσιμο. Τον γνώρισα όταν ήμουν 48, ο Γιάννης ήταν 40. Μου το έφερε ο Θεός στα 48».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις