Κόρη Τζόνι Ντεπ: Τα «καυτά» φιλιά με τη σύντροφό της

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κόρη Τζόνι Ντεπ: Τα «καυτά» φιλιά με τη σύντροφό της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κόρη Τζόνι Ντεπ: Ενθουσιασμένος ο ηθοποιός

27.05.2023 | 11:35

Ερωτευμένη είναι ξανά η κόρη του Τζόνι Ντεπ και μάλιστα με μία γνωστή ράπερ. Η Λίλι-Ρόουζ, μετά από διαδοχικές σχέσεις με άνδρες του καλλιτεχνικού χώρου, βρήκε τον έρωτα στην τραγουδίστρια 070 Shake, με την οποία φάνηκε… ασυγκράτητη, παρά τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κάμερες γύρω της. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο πρώτος που έμαθε για τη νέα σχέση της κόρης του και μάλιστα την ενέκρινε, κυρίως γιατί του άρεσε που ερωτεύτηκε κάποια από τον χώρο της μουσικής, με την οποία θεωρεί πως ο ίδιος έχει κοινά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η 23χρονη φαίνεται σε βίντεο να αγκαλιάζει τη σύντροφό της και να της δίνει ένα καυτό φιλί σε δρόμο του Λος Αντζελες, μετά την επιστροφή της από το Φεστιβάλ των Καννών.

Μαζί από τον Ιανουάριο

Η 070 Shake, που το πραγματικό της όνομα είναι Ντάνιελ Μπαλπουένα, είναι σύντροφός της από τον Ιανουάριο, αλλά πρόσφατα έκαναν γνωστό δημόσια τον δεσμό τους. Η Λίλι Ρόουζ, παιδί του Τζόνι Ντεπ και της γνωστής Γαλλίδας τραγουδίστριας/ηθοποιού Βανέσα Παραντί, ακολουθεί την υποκριτική και έχει ιδιαίτερα ανοιχτή σχέση με τον πατέρα της, στον οποίο λέει τα πάντα.

Εξάλλου, ο ίδιος είχε παντρευτεί bisexual, την Αμπερ Ρόουζ, και ήταν απόλυτα εντάξει με το γεγονός ότι και η κόρη του ελκύεται από άτομα και των δύο φύλων. Μάλιστα, πρόσωπο που γνωρίζει τον Τζόνι Ντεπ ανέφερε στην Mail πως ο βραβευμένος ηθοποιός δεν ήταν και τόσο ενθουσιώδης με τις προηγούμενες σχέσεις που είχε η κόρη του με άνδρες, αλλά τώρα εγκρίνει τη ράπερ.

Ετικέτες
Exit mobile version