Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πίνατ – Μητσοτάκης: Στην Πειραιώς το… κομματόσκυλο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πίνατ – Μητσοτάκης: Στην Πειραιώς το… κομματόσκυλο

Πίνατ - Μητσοτάκης: Η μετάβαση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση άλλαξε και την καθημερινότητα του Πίνατ, που έπρεπε να αλλάξει σπίτι

Διαμένει στο Μέγαρο Μαξίμου τα τελευταία τρία χρόνια, έχει συναντήσει δεκάδες αρχηγούς κρατών, ενώ ήταν παρών σε πολύ κρίσιμες στιγμές για τη χώρα. Ο λόγος για τον σκύλο Πίνατ, ο οποίος μετακομίζει στα γραφεία της ΝΔ τουλάχιστον έως την κάλπη της 25ης Ιουνίου. Ο Πίνατ, που πολλές φορές έχει κλέψει τα βλέμματα στο Μέγαρο Μαξίμου, γίνεται «κομματόσκυλο» με τη βούλα, μιας και για τον επόμενο ένα μήνα, τουλάχιστον, το νέο του σπίτι θα είναι τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς. «Το κομματόσκυλο θα μας ακολουθήσει στην Πειραιώς, εκεί θα βρει την πραγματική του ταυτότητα», είχε πει ο πρωθυπουργός στο Λαύριο κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο Πίνατ μετακόμισε στην Ηρώδου Αττικού το 2021, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τον υιοθετήσει μετά από μια επίσκεψή του σε φιλοζωική εταιρεία στην Ηλιούπολη.

Το.. κομματόσκυλο

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ένα από τα προεκλογικά του βίντεο στο TikTok, είχε αποκαλέσει τον Πίνατ χαϊδευτικά και με χιούμορ «κομματόσκυλο».

Ο Πίνατ, πάντως, σίγουρα περιμένει τη στιγμή που θα γυρίσει και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις