Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουζουράκης γάμος: Το ποίημα, οι αντιδράσεις και.. το συμπέρασμα
LIFESTYLE

Μουζουράκης γάμος: Το ποίημα, οι αντιδράσεις και.. το συμπέρασμα

Μουζουράκης γάμος: «Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό για μια αποστολή»

Ένα βίντεο προβλήθηκε από τις πρωινές εκπομπές το πρωί της Πέμπτης, όπου ο Πάνος Μουζουράκης μιλά μπροστά σε μια κάμερα μιλώντας για την επιθυμία του να μην γίνει πανικός από τα ΜΜΕ στον επερχόμενο γάμο του το Σάββατο 27 Μαΐου Αφού δήλωσε την απογοήτευσή του με τον τρόπο που τα media δημοσιοποίησαν την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Μαριλού Κόζαρη, το φύλου του παιδιού που περιμένουν, αλλά και την ημερομηνία, την τοποθεσία και την ώρα του γάμου τους.

“Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω. Να κλάψω. Να νιώσω τη συγκίνηση, τη λαχτάρα” τόνισε ο τραγουδιστής.

“Ήθελα να κάνω κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο”

“Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω.

Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι”.

“Οι κουμπάροι θα είναι πέντε και όχι έξι” όπως γράφεται ξεκαθάρισε στη συνέχεια. “Ήθελα να κάνω κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο αλλά του φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβάει μεγάλο ζόρι” πρόσθεσε στο βίντεο ο Πάνος Μουζουράκης.

Τι έχει γίνει γνωστό για τον γάμο

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη προετοιμάζουν τον γάμο τους αυτό το διάστημα. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού που αναμένονται να ξεπεράσουν τους 300 εκτός απροόπτου θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μάλιστα είχε σχολιάσει πρόσφατα: “Είναι δυνατόν να μην πάω στον γάμο του φίλου μου του Πάνου Μουζουράκη; Βέβαια και χαίρομαι για τον φίλο μου”. Στους προσκεκλημένους τους και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και η κολλητή φίλη της νύφης Κατερίνα Καινούργιου.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, δήλωσε πως δεν θα στείλει τηλεοπτικό συνεργείο: «Εγώ παιδιά δεν μπορώ να το κάνω και να το υποστηρίξω, λυπάμαι. Πάνο μου δεν θα στείλω, όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανένα. Μπορείς μετά να έρθεις εδώ και να δώσεις συνέντευξη. Στην ζωή τα πράγματα δεν είναι μόνο της στιγμής και πολλές φορές όταν κάποιον τον σέβεσαι, έρχεται η στιγμή που στο επιστρέφει λίγο καθυστερημένα, αλλά επιστρέφεται. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις σε μία Ελλάδα που είμαστε 100 άνθρωποι μόνο».

Ελεονώρα Μελέτη

Από την άλλη η Ελεονώρα Μελέτη, ανέφερε πως εκείνη θα στείλει συνεργείο, για να καλύψει τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη: «Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης αλλά γιατί καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, θεωρώ όμως ότι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε, θα το έκοβε. Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε λίγο περισσότερο αυτή τη στιγμή. Από μακριά προφανώς».

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου που είναι και η ίδια τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν γίνεται όταν ένας καλλιτέχνης θέλει να προωθήσει την δουλειά του, να καλεί τα ΜΜΕ, αλλά μετά να λες πως δεν θέλεις να δείξεις άλλες πτυχές της ζωής σου: «Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε το σε πιο μαγαζί θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε ή για μία συνεργασία να τους λέμε: “ελάτε να σας τα πούμε, να δείξετε την δουλειά μας” και μετά να λες: “εκεί όμως δε θέλω”».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε και για το σημείο στο οποίο ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρεται στον πατέρα Αντώνιο λέγοντας πως: «Ήμουν στη Μυτιλήνη σε εκδήλωση της Κιβωτού με τον Πάνο, τα δύο κεντρικά πρόσωπα και δεν ήρθε, έστειλε ένα μήνυμα. Δεν είναι ο άνθρωπος που είναι αυτό που φαντάζεσαι». Ενώ τόνισε ότι: «Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης και έχει το δικαίωμα. Κι εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο και δεν είχα φανταστεί και δεν είχα σκεφτεί και δεν είχα καταλάβει τίποτα από όλα αυτά που του καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου και είπα, δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα για εκείνον αλλά είπα, μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει εγώ δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο. Το ότι ο Πάνος, παρά τα καταγγελλόμενα θέλει να δείξει ότι εγώ είμαι εδώ και του φόρτωσαν σκάνδαλα και δεν τα πιστεύω, δείχνει μια ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης».

Τι είπε σήμερα

Σήμερα ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία διευκρίνιση όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του γεγονότος.

«Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό», τόνισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Μαίρη, το παίρνεις επάνω σου. Εγώ είπα και on air να μη στείλουμε», είπε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις