Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός στο Μικρολίμανο: Θανάσιμη πτώση για έναν 40χρονο άνδρα
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός στο Μικρολίμανο: Θανάσιμη πτώση για έναν 40χρονο άνδρα

Νεκρός στο Μικρολίμανο: To τραγικό γεγονός έγινε σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ κοντά σε καταστήματα εστίασης με τις Αρχές να κινητοποιούνται άμεσα

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ, ύστερα από πτώση από μεγάλο ύψος. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας περίπου 40 ετών. Θανάσιμη πτώση για έναν 40χρονο άνδρα στο Μικρολίμανο, ο οποίος βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και υπέκυψε στα τραύματά του. Η πτώση έγινε σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ κοντά σε καταστήματα εστίασης με τις Αρχές να κινητοποιούνται άμεσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα είναι αλλοδαπός, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της πτώσης. Η Αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί για το συμβάν και στο σημείο μετέβη και η Πυροσβεστική για να ανοίξει πρόσβαση για τους αστυνομικούς και τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Πριν 1 μήνα περίπου ένας ακόμα άνθρωπος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάλι, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που διέμενε. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σε οίκημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Οικονόμου εξ Οικονόμων και Παναγούλη. Ο ηλικιωμένος είχε πτώση από τον τρίτο όροφο και αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις