Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μύρωνας Στρατής – σύζυγος: “Δεν είμαι αρκουδάκι της αγάπης, όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά”
LIFESTYLE

Μύρωνας Στρατής – σύζυγος: “Δεν είμαι αρκουδάκι της αγάπης, όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά”

Μύρωνας Στρατής - σύζυγος:«Τον γιο μου που τώρα γίνεται 3 ετών θα προσπαθήσω να τον κάνω ελεύθερο πνεύμα» δήλωσε ο τραγουδιστής

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για τον γιο του αλλά και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η πατρότητα, για τη γυναίκα του αλλά και τις εξελίξεις στη μουσική του καριέρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη». Για το τι έχει αλλάξει στη ζωή του μετά τον ερχομό του παιδιού του, ο Μύρωνας Στρατής ανέφερε: «Είναι τελείως διαφορετική κατάσταση τώρα. Τη ζωή μου δεν την ορίζουν τα δικά μου “θέλω”, την ορίζει το παιδί και είναι κάτι που το απολαμβάνω. Η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί, υπάρχουν στιγμές που κουράζεσαι. Προσπαθώ να δίνω ερεθίσματα στον μικρό και να έχει γεμάτη ζωή».

Σχετικά με το αν υπάρχει η σωστή χρονική στιγμή για να γίνει κάποιος γονιός, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Μου είχε κάποτε η Λύδια Παπαϊωάννου: “Το παιδί δεν θα το σκεφτείς πολύ, όπως σε μια ωραία σχέση, μην το σκεφτείς πολύ, κάν’ το”. Εάν ένα ζευγάρι έχει φτάσει σε τέλμα μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα».

Μύρωνας Στρατής: «Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά αλλά και σύντροφος»

«Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά να είναι και σύντροφος, να είναι και ένας άνθρωπος που γουστάρεις να περνάς χρόνο μαζί του, να τρώτε μαζί, να κάνετε ταξίδι. Επαναλαμβάνω δεν είμαι αρκουδάκι της αγάπης, όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Παράλληλα έχει έρθει στη ζωή μου και η γαστρονομία και η ηλεκτρονική μουσική. Όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι ότι αυτό που ζούμε έχει μικρή διάρκεια και είναι κρίμα να είμαστε ανοιχτοί σε νέες συγκινήσεις» είπε ο Μύρωνας Στρατής αναφορικά με τις αλλαγές στην καριέρα του.

«Τον γιο μου που τώρα γίνεται 3 ετών θα προσπαθήσω να τον κάνω “ελεύθερο πνεύμα”. Δηλαδή ακομπλεξάριστα να μπορεί να απολαύσει, όσον αφορά την τέχνη, το οτιδήποτε, να μην έχει κολλήματα. Είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος. Στον γιο μου θα πω ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις από τη στιγμή που δεν παρανομείς και το κάνεις με αξιοπρέπεια», συμπλήρωσε στο τέλος ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις