Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρίστη Καθάργια – διαζύγιο: «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα, με στενοχωρεί πολύ»
LIFESTYLE

Κρίστη Καθάργια – διαζύγιο: «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα, με στενοχωρεί πολύ»

Κρίστη Καθάργια - διαζύγιο: ''Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος''

Στο διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Κρίστη Καθάργια, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι που στη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν συμμετείχε από κοινό στο Asia Express, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους τον περασμένο Φλεβάρη. Οι δύο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, με το διαζύγιό τους, μόλις 9 μήνες μετά τον γάμο τους, να πέφτει σαν «βόμβα» στο χώρο της showbiz. Μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star», η γνωστή ψυχολόγος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιό της, αλλά και στο μεγάλωμα του παιδιού της.

«Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει, είναι ο ερχομός του Άκη, του γιου μου, στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται αυτό. Αλλάζει όλη σου η ζωή προς το καλό. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα, μπαίνουν σε σειρά οι προτεραιότητές σου αυτόματα», είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια. «Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δεν μπόρεσε να συνεχίσει, αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο», συνέχισε αναφορικά με τον γιο της.

«Δεν είμαι περήφανη που χώρισα, με στενοχωρεί πολύ»

«Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δεν θέλω να την κάνουμε άλλο», σημείωσε η Κρίστη Καθάργια αναφορικά με το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Δεν βρίσκομαι καθόλου στη φάση του να βγω με κάποιον. Είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό που μου συνέβη και θεωρώ ότι έχω ακόμη δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό. Δεν μπορώ, άσε με…», ξεκαθάρισε η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις