Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατρούγκαλος – Εκλογές 2023: Ο Λάκης Λαζόπουλος με… ακατάλληλη χειρονομία
LIFESTYLE

Κατρούγκαλος – Εκλογές 2023: Ο Λάκης Λαζόπουλος με… ακατάλληλη χειρονομία

Κατρούγκαλος - Εκλογές 2023: "Ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια"

Τη δική του σατιρική παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός δημιουργός έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του, ενώ έκανε μια… ακατάλληλη χειρονομία στον αέρα για τον Γιώργο Κατρούγκαλο. «Το βασικό είναι ότι ο μουγγός μίλησε κι εκείνο που είπε είναι ότι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ο Μητσοτάκης θέλει τετραετία μόνος του, ο Ανδρουλάκης δεν θέλει γιατί και οι δύο μαζί θα ροκανίζουν ο ένας τον άλλον, γι’ αυτό είπε ο Ανδρουλάκης ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη γιατί κάτι ήξερε. Επίσης, ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Επίσης, ο Τσίπρας θέλει μια τετραετία να ξεμαλλιαστούν, μέχρι τις 25 Ιουνίου πρέπει να αλλάξει ομάδα γιατί με την ομάδα αυτή δεν μπορεί να πάει», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και σημείωσε:

«Ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια. Όπως και στον κ. Ανδρουλάκη». Στη συνέχεια, κάνοντας μια χειρονομία, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε για τον Γιώργο Κατρούγκαλο: «Ο κος Κατρούγκαλος είπε ότι θα βάλει 20% φόρο, πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα… Άντε γεια μας»!

Εκλογές: Τι έγινε τελικά με τον Κατρούγκαλο

Παρότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποσύρθηκε από την εκλογική μάχη και κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον ψηφίσουν, μετά την δήλωσή του για τις ασφαλιστικές εισφορές που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, σε κάποιους δεν έφτασε το… μήνυμα. Έτσι, βρέθηκαν 3.122 σταυροί στον “λογαριασμό” του ΣΥΡΙΖΑ στην Β1′ του Βόρειου Τομέα Αθηνών,( ενσωμάτωση 98,36) καθώς ήταν πολύ αργά το όνομα του πρώην υπουργού να σβηστεί από τα ψηφοδέλτια.

Όπως είχε πάντως ανακοινώσει  το ΥΠΕΣ  «η υποψηφιότητα του κ. Κατρούγκαλου παραμένει σε ισχύ και η διαδικασία σταυροδοσίας στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου θα ακολουθηθεί κανονικά. Τυχόν σταυροδοσία υπέρ του κ. Κατρούγκαλου δεν θα ακυρώσει το ψηφοδέλτιο. Αντιθέτως οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση θα καταστήσει το σύνολο του ψηφοδελτίου άκυρο». Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Κατρούγκαλος είχε δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει επιστροφή του μέτρου της επιβολής ασφαλιστικών κρατήσεων 20% στους ελεύθερους επαγγελματίες και της σύνδεσης τους με το εισόδημα. Πολλοί ήταν αυτοί  μάλιστα που μίλησαν για «damage control» λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις