Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Formula 1 Hamilton: Ποιοι πήραν τη θέση της Angela Cullen στο πλευρό του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Formula 1 Hamilton: Ποιοι πήραν τη θέση της Angela Cullen στο πλευρό του

Formula 1 Hamilton: Τα νέα δύο πρόσωπα στο team του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, έριξε φως στη νέα ομάδα ανθρώπων που έχει στο πλευρό του. Αλλαγές που ήρθαν μετά την αιφνίδια απόφαση να σταματήσει η συνεργασία του με την επί σειρά ετών φυσιοθεραπεύτρια και βοηθό του, Angela Cullen. Μετά από μία περίοδο σιωπής, ο οδηγός της Mercedes αποσαφήνισε την κατάσταση. Ο Hamilton είπε: «Έχω λίγο διαφορετικό set-up. Αυτό το ρόλο πλέον τον μοιράζονται δύο άνθρωποι, η υπόλοιπη ομάδα γύρω μου παραμένει όπως ήταν.»

Ύστερα πρόσθεσε: «Το σημερινό set-up είναι σπουδαίο, με έναν εκ των δύο παιδιών να είναι ο Stevo [Stephen Lord, άλλοτε συντονιστής της ομάδας του], που είναι μαζί μου από τον πρώτο μου αγώνα στη McLaren. Με ακολούθησε εδώ όταν ήρθα από τη McLaren ως μηχανολόγος κιβωτίου ταχυτήτων, έπειτα είχε διάφορους ρόλους και τώρα με βοηθάει σε αυτό το νέο ρόλο».

Η σχέση του Hamilton με την Angela Cullen μετά τη λήξη της συνεργασίας τους και το bulling που βίωσε μικρός

Όσο για την Angela Cullen, ο Hamilton υποστήριξε πως οι σχέσεις τους είναι καλές: «Μιλούσαμε τις προάλλες, έχουμε σταθερή επικοινωνία. Όπως έχω πει ξανά, θα παραμείνουμε ο ένας στη ζωή του άλλου και θα αναζητούμε την επόμενη διασκεδαστική απόδραση, είτε αυτή αφορά skydiving είτε να σκαρφαλώσουμε κάποια στιγμή στο Όρος Έβερεστ. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας το ταξίδι του άλλου». O ίδιος σε πρόσφατη δήλωσή του εντωμεταξύ, είχε εκμυστηρευτεί την στενάχωρη εμπειρία του με το bullying όταν ήταν 6 χρονών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις