Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κωνσταντάκη σχέση: Η συγκατοίκηση δεν μου πήγαινε – Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου
LIFESTYLE

Μαρία Κωνσταντάκη σχέση: Η συγκατοίκηση δεν μου πήγαινε – Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου

Μαρία Κωνσταντάκη: «Φαίνομαι γλυκιά αλλά μπορώ να γίνω πολύ σκληρή»

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για το πολύ μεγάλο άγχος και έντονο στρες που βίωνε στην παιδική και εφηβική της ηλικία με αποτέλεσμα τις λιποθυμίες, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Στούντιο 4». «Όποτε χρειαζόταν να βρεθώ σε δημόσιο χώρο και να πω κάτι και να αγχωθώ, λιποθυμούσα. Από το στρες. Δεν θυμάμαι, Α ή Β Λυκείου ήμουν που με σηκώνει ο μαθηματικός, αρχίζω και στρεσάρομαι εγώ γιατί δεν το είχα και με τα μαθηματικά και λιποθυμάω και γλιτώνω ένα ολόκληρο έτος γιατί δε με ξανασήκωσε και μου έβαζε 17αρια», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη. Στη συνέχεια η ηθοποιός ανέφερε: «Είχα λιποθυμήσει και στη γιορτή του Πολυτεχνείου που είχα βγει να πω ένα ποίημα και έκανα ένα μικρό σαρδάμ και λιποθύμησα».

Σχετικά με τον λόγο που το πάθαινε αυτό, η Μαρία Κωνσταντάκη απάντησε: «Ναι τον έχω βρει είναι πολύ προσωπικό δεδομένο αυτό, δεν θα σας το πω αυτό». Ως προς το αν το αντιμετώπισε, η ηθοποιός είπε: «Δεν το καταπολέμησα, δεν χρειάστηκα να κάνω κάτι εγώ. Καταρχάς άλλαξαν κάποιες συνθήκες και κατά δεύτερον ούτως ή άλλως τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα, οπότε άρχισα να έχω το δημιουργικό το άγχος».

Μαρία Κωνσταντάκη: ”Η συγκατοίκηση δεν μου πήγαινε”

Ένα από τα θέματα που ανέλυσε η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν και αυτό της συγκατοίκησης, ένα θέμα που γενικότερα δυσκολεύει κάποιους ανθρώπους. Έτσι και την ίδια, καθώς η ηθοποιός ανέφερε το πόσο δύσκολα πέρασε, όταν, για μια περίοδο της ζωής της, έμεινε μαζί με κάποιον σύντροφό της. «Η συγκατοίκηση δεν μου πήγαινε, μωρέ, δεν ήταν και σωστή η επιλογή. Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου. Δυόμιση χρόνια. Με διαφορά όμως τα χειρότερα. Το ‘βλεπα να έρχεται! Καταρχάς είμαι πολύ ενοχικός άνθρωπος και αυτός ο άνθρωπος, που μπορεί να μας βλέπει και μακάρι να μας βλέπει, ήταν και πολύ χειριστικός.

”Εγώ δεν ήμουν καλή στη σχέση, ήμουν κακή γιατί σκεφτόμουν τον εαυτό μου”

Ήταν ένας κανονικός άνθρωπος αυτός και ήθελε να έχει μια κανονική σχέση, ήθελε η κοπέλα του να τον συνοδεύει εκεί και εκεί. Εγώ, όμως, δεν είμαι από αυτή την κοψιά φτιαγμένη, δεν μπορώ. Το έχω κάνει και με άλλον. Ήθελε δηλαδή να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή μεσημέρι να πηγαίνουμε να τρώμε με την οικογένεια του, είχε φύγει και η μανούλα του οπότε “έπρεπε” να τρώμε με τον πατέρα του. Εγώ πήγα πάρα πολλές φορές σε αυτό το τραπέζι, συνέχεια πήγαινα και καταπιεζόμουν» είπε αρχικά.«Θεωρώ ότι οι σχέσεις σε εκπαιδεύουν κιόλας και, άμα είσαι από μικρή ηλικία σε σχέση, πιθανότατα να είσαι καλός στη σχέση. Εγώ δεν ήμουν καλή στη σχέση, ήμουν κακή γιατί σκεφτόμουν τον εαυτό μου».

Μιλώντας για το πώς είχε εξελιχθεί εκείνη η σχέση, η Μαρία Κωνσταντάκη είπε πως «εγώ ήμουν από τελείως άλλο ύφασμα και ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ένας συντροφικός, πολύ κανονικός, οπότε εγώ πιέστηκα πάρα πολύ σε αυτά τα δυόμιση χρόνια. «Εδώ τον σκύλο πήρα και το πρώτο διάστημα είχα φρικάρει. Όπου και αν γύρναγα, έβλεπα συνεχώς δυο μάτια να με κοιτάνε». «Εγώ τελείωσα αυτή τη σχέση. Φαίνομαι γλυκιά αλλά μπορώ να γίνω πολύ σκληρή. Γυρνούσα από Θεσσαλονίκη, εκείνος είχε γιορτή, ήμουν πολύ κουρασμένη και του είπα ένα “θέλω να χωρίσουμε”», ανέφερε για το τέλος της συγκεκριμένης σχέσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις