Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ματίνα Νικολάου: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το κανάλι για συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή»
LIFESTYLE

Ματίνα Νικολάου: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το κανάλι για συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή»

Ματίνα Νικολάου: Mιλάει για τον αποχωρισμό του ρόλου της ως «Βάνια» και για τα μελλοντικά της σχέδια

Η Ματίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Βάνιας, τον οποίο θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, αλλά και για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. «Είναι ένας αποχωρισμός, όπως και με άλλους ρόλους. Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω του ότι είναι τόσα πολλά χρόνια και λόγω του ότι ήταν σε μια εκπομπή. Είναι πολύ διαφορετική αυτή η συνθήκη για μένα. Δεν είχα συνηθίσει τη συνθήκη εκπομπής και live.

Νομίζω ότι πάντα θα λείπει ο Νίκος από την τηλεόραση, αλλά είναι μερικές φορές που… άμα λείψει λίγο ακόμα, μπορεί να τους λείψει περισσότερο. Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το κανάλι για συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή», είπε η Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα Νικολάου είπε επίσης: «Εμένα ο στόχος μου είναι να κάνω ένα σίριαλ στην τηλεόραση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια εκπομπή. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τηλεοπτική σειρά, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει κάτι».

Η νέα προοπτική καριέρας για την Ματίνα Νικολάου

Της δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να δείξει το ταλέντο της στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και τον ρόλο της ως «Βάνια». Ωστόσο είναι έτοιμη να δοκιμάσει και κάτι τελείως διαφορετικό στην καριέρα της, αφόυ θα πρωταγωνιστήσει φέτος το καλοκαίρι σε επιθεώρηση. Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, η Ματίνα Νικολάου μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην επιθεώρηση που θα ανέβει στο Θέατρο Άλσος, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον. «Είναι η πρώτη φορά που κάνω επιθεώρηση. Δίνω βάση σε αυτό το καινούριο πράγμα και στις πρόβες, σίγουρα στην εκπομπή υπάρχει ενέργεια και διάθεση, γιατί φτάνουμε προς το τέλος», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, αναφέροντας πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις