Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντζελα Δημητρίου: «Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντά μου»
LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου: «Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντά μου»

Άντζελα Δημητρίου: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση του χαμού του Στηβ Κακέτση

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη όσους ήταν κοντά του. Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τον γνωστό επιχειρηματία με ένα συγκινητικό κείμενο. «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου!»

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Στηβ Κακέτση. Η ίδια ανεβάζοντας την είδηση του θανάτου του έγραψε: “Έφυγε από την ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα!!!”.

«Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ»

Ο επιχειρηματίας υπήρξε παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία απέκτησαν ένα γιο. Ο έρωτάς του όμως για την Άντζελα Δημητρίου τον έκανε να χωρίσει από την ηθοποιό. «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ», είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις