Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εύη Βατίδου – Ηλίας Κωνσταντίνου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας»
LIFESTYLE

Εύη Βατίδου – Ηλίας Κωνσταντίνου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας»

Εύη Βατίδου - Ηλίας Κωνσταντίνου: «Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία» δήλωσε το πρώην μοντέλο

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια μίλησε για τον νέο της σύντροφο, για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για την απόσταση που τους χωρίζει. «Νιώθω υπέροχα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σχετικά με την πιθανότητα για έναν δεύτερο γάμο, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή τη στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».

Τέλος, σε σχέση με την επιλογή της να είναι με έναν νεότερο από εκείνην άνδρα, το πρώην μοντέλο, σχολίασε: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία». Η Εύη Βατίδου, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται σε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Η ίδια είχε δηλώσει δημόσια στο παρελθόν πως είναι ερωτευμένη με κάποιον κατά 12 χρόνια νεότερό της. Ο Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις