Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλλιμάρμαρο τροχαίο: Θρήνος για τον 30χρονο ειδικό φρουρό
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιμάρμαρο τροχαίο: Θρήνος για τον 30χρονο ειδικό φρουρό

Καλλιμάρμαρο τροχαίο: Συγκλονίζει η μητέρα του 30χρονου νεκρού αστυνομικού που σκοτώθηκε σε μετωπική μηχανής με αστικό λεωφορείο στο Καλλιμάρμαρο.

Πένθος έχει σκεπάσει την ΕΛΑΣ και την Καλαμπάκα, τόπο καταγωγής του 30χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης επιστρέφοντας από τη βραδινή βάρδιά του. Ο ειδικός φρουρός, που είχε λίγους μήνες στο σώμα της Αστυνομίας ενεπλάκη σε τροχαίο και κατέληξε σχεδόν ακαριαία από το σφοδρό χτύπημα. Η μηχανή κινείτο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού και συγκρούστηκε με το λεωφορείο που ερχόταν από τη Βασιλίσσης Όλγας στις γραμμές του τραμ. Οι γονείς του το έμαθαν στις 7:30 το πρωί όταν και κάλεσαν τη μητέρα του από το νοσοκομείο.

«Το πρωί μας πήραν εμάς στις 7:30. Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια. Δεν ξέρω καθόλου ποιος παραβίασε. Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε, ήταν θέλημα Θεού να γίνει», λέει με μεγαλείο ψυχής η μητέρα του νεκρού αστυνομικού παρά την δυσβάσταχτη απώλεια. «Του άρεσε. Είχε συνηθίσει, του άρεσε η δουλειά του αστυνομικού. Τώρα τι να πω… Του είπα: ”Φύγε, έλα επάνω”. ”Όχι”, λέει, ”καλά είμαι εδώ”. Του άρεσαν οι ταινίες οι αστυνομικές, του άρεσε», σημείωσε η μητέρα του θύματος.

Το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας έχει αναλάβει την υπόθεση, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) έβγαλε ανακοίνωση μετά τον θάνατο του 30χρονου ειδικού φρουρού: «Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου, Ειδικού Φρουρού της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (Ο.Π.Π.Ι.). Ο 30χρονος Π.Η, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας συνέπεια τροχαίου ατυχήματος όταν σήμερα 11/05/2023 τα ξημερώματα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο τη στιγμή που εκείνο έστριβε στο ρεύμα ανόδου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο. Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται δίπλα τους για να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο».

idikos-frouros__8_
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις