Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ουκρανή δημοσιογράφος – Αναγνωστόπουλος: Η γυναίκα που θα καταθέσει υπέρ του συζυγοκτόνου
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανή δημοσιογράφος – Αναγνωστόπουλος: Η γυναίκα που θα καταθέσει υπέρ του συζυγοκτόνου

Ουκρανή δημοσιογράφος - Αναγνωστόπουλος: Γράφει blog υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στο μικροσκόπιο των μέσων ενημέρωσης μπαίνουν σταδιακά οι άνθρωποι που θα καταθέσουν υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021. Μία από τους έξι μάρτυρες που θα καλέσει η πλευρά του 33χρονου σήμερα πιλότου, όπως ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι Alpha, είναι μία γυναίκα που έχει κάνει δημόσιες αναρτήσεις στο ιστολόγιό της υπέρ του συζυγοκτόνου. “Πρώτον γιατί κανένας δεν αναρωτήθηκε ποτέ για το γεγονός ότι ο Μπάμπης δεν είχε γρατζουνιές στα χέρια του, αν σκότωσε τον σκύλο του όπως περιγράφηκε; Δεύτερον γιατί ακόμα πουθενά δεν βρέθηκε το DNA του Μπάμπη στο σώμα της Καρολάιν ή στον τόπο του εγκλήματος;” έχει γράψει μεταξύ άλλων για την υπόθεση.

Τι δηλώνει

Η ίδια δηλώνει ερευνήτρια – δημοσιογράφος, μοντέλο, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, πολιτική επιστήμονας, ενώ φέρεται να απασχολείται και ως αεροσυνοδός. Στη μακρά λίστα επαγγελμάτων, η 34χρονη δηλώνει επίσης κόρη μοντέλου και απόγονος οικογένειας “Ουκρανών λόρδων”… ιδρύτρια ανθρωπιστικής ΜΚΟ για το περιβάλλον και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας. Μάλιστα, έχει αυτοχαρακτηριστεί ως η “πριγκίπισσα της ζάχαρης”, αφού όπως λέει, η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα. Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha “Tlive”, είναι η μόνη από τους νέους μάρτυρες που βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα την πρώτη μέρα της δίκης στο Εφετείο. Κατά τις ίδιες πηγές, η “έρευνά” της για την πολύκροτη δίκη μετρά έξι κεφάλαια, στα οποία αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση, θεωρώντας ότι είναι κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης.

“Είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Προσπαθήστε να τον ακούσετε. Το ξέρω ότι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη. Είναι ένας άνθρωπος που αν τελικά αποδεχτεί το κακό, χρειάζεται την υποστήριξη περισσότερο από ποτέ διότι είναι ένας άνθρωπος ψυχολογικά ισορροπημένος”, υποστήριζε στις αναρτήσεις της, για τον άνθρωπο που σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του ενός έτους παιδιού τους και στη συνέχεια αφαίρεσε τη ζωή και του σκύλου της οικογένειας. Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος τον οποίο στηρίζει η Ουκρανή δημοσιογράφος. Με ανάρτησή της, η οποία πριν από λίγες ώρες εξαφανίστηκε, στέκεται στο πλευρό και της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, που πλέον κατηγορείται για τον θάνατο και των 3 παιδιών της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις