Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Hasbulla: Συνελήφθη ο 20χρονος σταρ του TikTok
ΚΟΣΜΟΣ

Hasbulla: Συνελήφθη ο 20χρονος σταρ του TikTok

Hasbulla:«Είπαμε να κάνουμε λίγο χαμό»

Ο σταρ των TikTok και UFC, Hasbulla Magomedov, φέρεται να συνελήφθη ενώ ήταν με φίλους του «για παραβάσεις στην οδήγηση». Συγκεκριμένα, ο 20χρονος influencer από το Νταγκεστάν της Ρωσίας, συνελήφθη όταν μαζί με την παρέα του παρεμπόδισαν άλλους οδηγούς σε έναν δρόμο, ενώ γιόρταζαν το γάμο ενός φίλου τους. Όλοι τους τέθηκαν υπό κράτηση για διοικητικές παραβάσεις, ανέφεραν τοπικά δημοσιεύματα.

Βίντεο που δημοσίευσε το Υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων του Νταγκεστάν δείχνει μια ομάδα οχημάτων – μεταξύ των οποίων και ένα που επιβαίνει ο Hasbulla – να εμποδίζουν την κυκλοφορία και να κάνουν κύκλους σε έναν κεντρικό δρόμο. Ένα από τα αυτοκίνητα φαίνεται αργότερα με μια τεράστια γρατσουνιά στο πλαϊνό μέρος, πριν το βίντεο περάσει σε μια παρέα ανδρών, ανάμεσά τους και ο Hasbulla.

https://twitter.com/nojumper/status/1655792469618094081?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1655792469618094081%7Ctwgr%5Ecbc263567d8daeda71fae275e98423b66b5af471%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.lifo.gr%2Fnow%2Fworld%2Fhasbulla-synelifthi-o-20hronos-star-toy-tiktok-kai-meta-zitise-syggnomi-eipame-na-kanoyme

#FreeBulla

Ο επίσημος λογαριασμός του Hasbulla στο Twitter έγραψε λίγο αργότερα: #FreeBulla.

Αργότερα, σε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, εξήγησε: «Είπαμε να κάνουμε λίγο χαμό. Αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί, ζητάμε συγγνώμη».

Hasbulla: Συνελήφθη ο 20χρονος σταρ του TikTok και μετά ζήτησε συγγνώμη- «Είπαμε να κάνουμε λίγο χαμό»

Το υπουργείο μοιράστηκε πλάνα μετά τη σύλληψη στο κανάλι του στο Telegram

«Η αχαλίνωτη γαμήλια διασκέδαση στο Νταγκεστάν είναι γνωστή και ξεπερνά τα όρια της δημοκρατίας. Ελλείψει άλλων τρόπων ψυχαγωγίας, μια τέτοια πρωτόγονη επιλογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής – μπλοκάροντας δρόμους για άλλους οδηγούς, καίγοντας λάστιχα, σπάζοντας αυτοκίνητα και πολλά άλλα που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τον εορτασμό», ανάφερε μεταξύ άλλων σε μήνυμα. Ο Hasbulla έχει γεννηθεί με νανισμό και έγινε διάσημος με το πολυτελές lifestyle του, γεμάτο ιδιωτικά τζετ και γρήγορα αυτοκίνητα, μετά το συμβόλαιο ως ambassador του UFC, το 2022.

@actual.posy Drama queen #meme #funny #carmeme #mom #humour #humor #car #fyp #fy #viral #trending #hasbula ♬ original sound – Posy

@mrs_o.g what an OG is #hasbulla #payday #meme #og #fyp #foryou ♬ Gaichite – Misha Xramovi

Γνωστός ως «Mini Khabi», καθώς είναι φίλος και κατάγεται από την ίδια περιοχή με το είδωλο του UFC, Khabib Nurmagomedov, έγινε αρχικά viral στο TikTok το 2021 και έκτοτε έχει τροφοδοτήσει αμέτρητα memes στα social media. Αρκετές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει τον δείχνουν να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο φορώντας ρούχα και κοσμήματα διάσημων σχεδιαστών, ενώ αγαπά επίσης τα ακριβά αμάξια, ποζάροντας κατά καιρούς δίπλα σε Lamborghini. Πρόσφατα είχε προκαλέσει κύμα οργής στο Twitter μετά από ένα σοκαριστικό βίντεο, που τον έδειχνε να κακοποιεί τη γάτα του, αν και ο ίδιος επέμεινε ότι δεν έκανε τίποτα κακό και πως απλώς ήθελε να την πειθαρχήσει επειδή συμπεριφερόταν άσχημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις