Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάριος Φραγκούλη για ψυχολόγους: “Δεν περνούσα καλά, έδινα πολλά λεφτά”
LIFESTYLE

Μάριος Φραγκούλη για ψυχολόγους: “Δεν περνούσα καλά, έδινα πολλά λεφτά”

Μάριος Φραγκούλη για ψυχολόγους: «Σε αυτά τα therapies έκλαψα πολύ για τον πατέρα μου γιατί αισθάνθηκα ότι τον ξερίζωσα από μέσα μου», είπε ο τραγουδιστής

Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την εποχή που ήταν στην Αμερική και πήγαινε σε ψυχολόγους. «Όταν πήγα στην Νέα Υόρκη στα 23 κι έμεινα εκεί μέχρι τα 26, πήγα σε group therapies και σε ψυχολόγους, αλλά δεν περνούσα πάρα πολύ καλά στους ψυχολόγους γιατί πλήρωνα πάρα πολλά λεφτά. Περνούσε η ώρα και μου έλεγαν να φύγω, αλλά δεν σου δίνουν απαντήσεις» είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης για να συνεχίσει: «Ήταν 100 δολάρια την ώρα. Να δίνεις 100 δολάρια την ώρα και να πηγαίνεις δύο φορές την εβδομάδα, είναι λεφτά. Το group therapy μού έκανε καλό γιατί άκουγες κι ιστορίες άλλων και πολύ χειρότερες… Σε αυτά τα therapies έκλαψα πολύ για τον πατέρα μου γιατί αισθάνθηκα ότι τον ξερίζωσα από μέσα μου».

Μάριος Φραγκούλης: Μου είπε η μαμά μου «πάω να πάρω δυο πράγματα» και έφυγε για την Αφρική

Για τα παιδικά του χρόνια και το γεγονός ότι κάποια στιγμή οι γονείς του τον άφησαν στην Αθήνα, ενώ εκείνοι γύρισαν στην Αφρική, μίλησε ο Μάριος Φραγκούλης. Αρχικά, σημείωσε ότι γεννήθηκε στην τότε Ροδεσία, τη σημερινή Ζιμπάμπουε και στη συνέχεια ο Μάριος Φραγκούλης περιέγραψε πώς ένα καλοκαίρι, δίχως ο ίδιος να το γνωρίζει τότε, οι γονείς του αποφάσισαν να τον αφήσουν για λίγο στην Ελλάδα. «Είχαμε έρθει επίσκεψη στην Αθήνα για διακοπές. Αφού πέρασε το καλοκαίρι, είδαμε ότι στην Αφρική τα πράγματα γίνονταν χειρότερα και οι γονείς μου είπαν, εφόσον ο Μάριος δεν πρόκειται να πάει ακόμα στο σχολείο, γιατί δεν τον αφήνουμε για μερικούς μήνες στην Ελλάδα και θα έρθουμε να τον πάρουμε», διηγήθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Δεν το ήξερα, για εμένα ήταν σοκ», εξομολογήθηκε. «Με έβαλε η μαμά μου στον πάγκο της κουζίνας και μου είπε “Μάριε, πηγαίνω δίπλα να πάρω δυο πραγματάκια και θα έρθω να σε δω”. Και αυτό ήταν. Έφυγαν με τον αδελφό μου και επέστρεψαν στην Αφρική. Εγώ έμεινα στην Αθήνα με τη θεία, δεν ήξερα. Νόμιζα ότι θα έρθει το βράδυ ή την επόμενη ημέρα», περιέγραψε. Μάλιστα, σημείωσε, κάποια στιγμή ζήτησε από τη θεία του να την λέει «μαμά», γιατί «με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο, νόμιζαν ότι δεν έχω μαμά».

«Ξαναείδα τους γονείς μου όταν ήμουν 8,5 ετών»

Στη συνέχεια, ο Μάριος Φραγκούλης περιέγραψε τη στιγμή που ξαναείδε τους γονείς του και τον αδελφό του, στο αεροδρόμιο. «Είδα τους γονείς μου πάλι όταν ήμουν όταν ήμουν 8,5 ετών. Θυμάμαι την ημέρα, τρομερή αγωνία. Πήγαμε στο παλιό αεροδρόμιο, γινόταν ένας χαμός και ζήτησα από αστυνόμο να περάσω μέσα», εξήγησε. «Τους έψαχνα και γίνομαι φίλος με ένα παιδάκι. Του λέω “θα δω τον αδερφό μου σε λίγο” και μου λέει “κι εγώ”. Τον ρώτησα πώς τον λένε, μου είπε Σάιμον, του είπα και τον αδελφό μου τον λένε Σάιμον. Με ρώτησε πώς με λένε, του λέω Μάριο, μου λέει και τον αδερφό μου Μάριο τον λένε. “Έλα να σε γνωρίσω στη μαμά μου”, μου είπε και ήταν η μαμά μου», διηγήθηκε.

«Η μουσική ήταν για εμένα αυτό που με έσωσε», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μάριος Φραγκούλης και συμπλήρωσε πως έγραφε μουσική από παιδί, δίχως να γνωρίζει ότι θα ήταν αυτό με το οποίο θα ασχοληθεί. Ακόμη, μίλησε για τη γνωριμία του με τον Λουτσιάνο Παβαρότι. «Τον λάτρευα, σαν προσωπικότητα», σημείωσε και περιέγραψε ότι του ζήτησε αν μπορούσε να τον ακούσει κάποια ημέρα. «Του άρεσε πάρα πολύ η φωνή μου και με έβαλε στον διαγωνισμό “Παβαρότι”, χωρίς να του το πω καν εγώ. Είμαι ο μόνος Έλληνας από τους νικητές», σημείωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις