Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημάκης αποφυλάκιση: Τι λέει για την ποινή του η Ερασμία Μάνου
LIFESTYLE

Δημάκης αποφυλάκιση: Τι λέει για την ποινή του η Ερασμία Μάνου

Δημάκης αποφυλάκιση: «Με είπαν "μανεκέν σε τυροπιτάδικο"» δήλωσε, μεταξύ άλλων, λίγο μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον κρατούμενο Κορυδαλλού

Η Ερασμία Μάνου προχώρησε σε μερικές τηλεοπτικές δηλώσεις, λίγες μέρες μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη. Η κόρη της Σοφίας Βόσσου μίλησε στο «Happy Day» για την ποινή του συζύγου της, το πώς γιόρτασε την ημέρα που υπέγραψαν το σύμφωνο, αλλά και ένα σχόλιο που είδε να γράφουν για εκείνη. Αρχικά, είπε: «Θέλαμε να δηλώσει στήριξη ο ένας στον άλλο, αγάπη, και για αυτό έγινε. Απλώς θα μπορούμε να βρισκόμαστε μια φορά τον μήνα έτσι πιο ελεύθερα».

Για το πώς γιόρτασε την ημέρα που υπέγραψε το σύμφωνο συμβίωσης, η Ερασμία Μάνου απάντησε: «Είναι δύσκολη η συνθήκη, οπότε δεν μπορούμε να το πούμε ακριβώς γιορτή, υπάρχει αυτή η μελαγχολία αυτή στεναχώρια». «Είναι το στήριγμά μου, ο άνθρωπός που. Τόσα χρόνια δεν είχα επιλέξει ούτε να παντρευτώ ούτε τίποτα. Ήμουν τελείως αντίθετη με όλη αυτή τη διαδικασία. Θέλω να του πω ότι θέλω να είναι γρήγορα κοντά μου και να είμαστε γρήγορα μαζί» είπε στη συνέχεια.

Για την ποινή του Βασίλη Δημάκη, η Ερασμία Μάνου σχολίασε: «Αυτό που ξέρω από τους δικηγόρους είναι ότι ο Βασίλης τους επόμενους μήνες θα είναι εκτός φυλακής. Βγαίνουν διάφοροι και λένε ότι έχει 44 χρόνια ποινή. Τόσο γράφει, αλλά πρακτικά δεν έχει κάνει κανένας στη ζωή του 44 χρόνια ποινή, μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει την ποινή του. Ο σωφρονιστικός κώδικας ορίζει ότι θα πρέπει να προσμετρηθούν τα μεροκάματα με αύξηση. Αυτός είναι ο αγώνας που έχουμε να δώσουμε. Έχω δει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο». «Έχω δει και κάτι τρομερά σχόλια. Με είπαν “μανεκέν σε τυροπιτάδικο”» είπε τέλος, η Ερασμία Μάνου.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις