Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σχεδόν 23 κιλά ηρωίνης στα Μάλγαρα – Πού ήταν κρυμμένη
ΕΛΛΑΔΑ

Σχεδόν 23 κιλά ηρωίνης στα Μάλγαρα – Πού ήταν κρυμμένη

Αποστολή του 27χρονου ήταν η καμουφλαρισμένη μεταφορά της τρομακτικής ποσότητας ηρωίνης από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη

Η…Τροχαία των Εθνικών Οδών, υπό τις οδηγίες της Δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έβαλε «στοπ» στη διακίνηση περισσότερων από 22 κιλών «λευκού θανάτου», που ήταν κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες στο αυτοκίνητο 27χρονου, ο οποίος ταξίδευε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη!

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο 27χρονος, που συνελήφθη στα διόδια των Μαλγάρων με τη συνδρομή και των αστυνομικών περιπολικών της Αμεσης Δράσης, θεωρείται από την Αστυνομία, μέλος ευρύτερου και «καλά οργανωμένου» κυκλώματος ηρωίνης. Οπως αποδείχθηκε από την έρευνα, η ηρωίνη είχε συσκευαστεί σε 45 μικρά δέματα τα οποία οι οργανωτές της μεταφοράς στην Αθήνα, είχαν κρύψει σε ειδική κρύπτη μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού του οχήματος, αλλά και πίσω από το ηχοσύστημα. Αποστολή του 27χρονου ήταν, κατά τις Αρχές, η καμουφλαρισμένη μεταφορά της τρομακτικής ποσότητας ηρωίνης, από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και η εν συνεχεία από άλλα χέρια διοχέτευσή της στα στέκια των τοξικοεξαρτημένων νέων.

Ενα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου οδηγού του αυτοκινήτου κατασχέθηκε και ήδη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προσπαθούν να εντοπίσουν τους συνεργούς του που παρέδωσαν τον «λευκό θάνατο» στην Αθήνα, αλλά και τους επίδοξους παραλήπτες στη συμπρωτεύουσα.

Σχετικά με τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου, η ΕΛ.Ας, αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της:

«Για την υπόθεση, συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, μέλος κυκλώματος, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με όχημα σε εθνικό οδικό δίκτυο και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. και πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ακινητοποιήθηκε στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος άντρας, με ρόλο την παραλαβή ναρκωτικών ποσοτήτων από Αθήνα και τη διακίνησή τους στο Νομό Θεσσαλονίκης, μετέφερε με όχημα συνολικά 22 κιλά και 883 γραμμάρια ηρωίνη, μοιρασμένα σε 45 δέματα, τα οποία εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών σε ειδικές κρύπτες πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και στο πίσω μέρος του ηχοσυστήματος».

«Κατασχέθηκαν επίσης, το όχημα με το οποίο μετακινούνταν, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις