Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ερασμία Μάνου γάμου: Η Σοφία Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη
LIFESTYLE

Ερασμία Μάνου γάμου: Η Σοφία Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη

Ερασμία Μάνου γάμου: «Συνειδητοποίησα ότι ένας άνθρωπος, την κατάρα της φυλακής την άλλαξε, σπούδασε, είναι σε κοινωφελείς ομάδες, προσφέρει εργασία μέσα στη φυλακή, βοηθάει τους πάντες και τα πάντα»

Η Σοφία Βόσσου έκανε δηλώσεις για τον γάμο της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε: «Η αγάπη δεν έχει συνηθισμένα κι ασυνήθιστα. Μιλάμε για αγάπη ενάμιση χρόνο τώρα, βλέπω το παιδί μου να είναι χαρούμενο. Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, εσείς δεν το ζείτε από κοντά, γι’ αυτό σας φαίνεται περίεργο. Μόνο ευλογία είναι αυτό το πράγμα».

Όσο για το γεγονός ότι ο Βασίλης Δημάκης εκτίει την ποινή του στη φυλακή, η Σοφία Βόσσου, δήλωσε: «Εμένα με ενδιαφέρει ο άνθρωπος να είναι καλός. Το ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι στη φυλακή για κάποια πράγματα, όπως αυτά που έκανε ο Βασίλης, δεν σημαίνει ότι είναι ένα τέρας. Έγιναν κάποια λάθη που στον καθένα μπορεί να συμβούν. Εκτίει την ποινή του, πληρώνει για τα λάθη του».

«Συνειδητοποίησα ότι ένας άνθρωπος, την κατάρα της φυλακής την άλλαξε, σπούδασε, είναι σε κοινωφελείς ομάδες, προσφέρει εργασία μέσα στη φυλακή, βοηθάει τους πάντες και τα πάντα», συμπλήρωσε. Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε κι εκείνος την άποψή του για τον γάμο της Ερασμίας Μάνου. «Η Ερασμία θα αποδειχθεί τυχερή με τον Βασίλη. Βάζετε στοίχημα; Δεν μπορώ να αγνοήσω ότι έδωσε μάχη για να σπουδάσει, ότι τελείωσε, ότι είναι αριστούχος», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Η Σοφία Βόσσου πρόσθεσε τότε, για τον γαμπρό της,

«Είναι ένα πανέξυπνο παιδί κι ευγενικό και χαμηλών τόνων. Είναι ουσίας άνθρωπος, ψάχνει τη λεπτομέρεια κι είναι πάρα πολύ δοτικός. Δεν θα κοιμηθεί, δεν θα φάει, προκειμένου να εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν ανάγκη εκεί μέσα. Εκτός φυλακής δεν έχουν βρεθεί, γιατί ο Βασίλης δεν έχει πάρει άδεια».

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως έχει ζητήσει επισκεπτήριο, προκειμένου να γνωρίσει τον Βασίλη Δημάκη. «Εγώ χθες δεν πήγα για πολυ συγκεκριμένους λόγους, απλά έχω ζητήσει από την Ερασμία κι από τη Σοφία επισκεπτήριο να πάω να τον δω», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις