Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ερασμία Μανού γάμος: “Τον περιμένω να βγει, να κάνουμε ένα παιδί”
LIFESTYLE

Ερασμία Μανού γάμος: “Τον περιμένω να βγει, να κάνουμε ένα παιδί”

Ερασμία Μανού γάμος: ''Ελπίζω μέσα στους επόμενους μήνες ο Βασίλης να είναι εκτός φυλακής και να κάνουμε ένα παιδί''

Συγκινημένη εξήλθε εχθές 4/5 από τις φυλακές Κορυδαλλού η Ερασμία Μάνου συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Σοφίας Βόσσου, μετά την υπογραφή συμφώνου συμβίωσης με τον φυλακισμένο σύντροφό της, Βασίλη Δημάκη. Μητέρα και κόρη καταγράφηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες κατά την είσοδό τους, αλλά και την έξοδό τους, από το σωφρονιστικό ίδρυμα όπου έλαβε χώρα η διαδικασία, όπως είχε γίνει και τον Σεπτέμβρη του 2022 με τον αρραβώνα του ζευγαριού.

Ερασμία Μάνου: Ελπίζω μέσα στους επόμενους μήνες ο Βασίλης να είναι εκτός φυλακής και να κάνουμε ένα παιδί

Κατά την είσοδό της στις φυλακές η Ερασμία Μάνου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και παραδέχτηκε ότι είχε μεγάλο τρακ. «Νιώθω ωραία, περίεργα. Το τρακ είναι μάλλον μεγαλύτερο από την προηγούμενη φορά. Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για αυτούς τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι και εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο», είπε η Ερασμία Μάνου σε σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day». Από την πλευρά της η μητέρα της, Σοφία Βόσσου, σημείωσε ότι: «Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και εύχομαι σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου».

Οι τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν τις δύο γυναίκες και κατά την έξοδό τους από τις φυλακές Κορυδαλλού, με την Ερασμία Μάνου να δηλώνει: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγκινημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, τυπική διαδικασία. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δεν μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα». «Η συμβολαιογράφος έφυγε, εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί. Παιδί, πρώτα ο Θεός, ελπίζω μέσα στους επόμενους μήνες να είναι εκτός, οπότε να κάνουμε και ένα παιδί αν τα καταφέρουμε και μπορέσουμε», πρόσθεσε η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις