Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Ο δήμος Ζωγράφου τίμησε τον Ζωγραφιώτη ποιητή Γιάννη Τσούτσια
ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμος Ζωγράφου τίμησε τον Ζωγραφιώτη ποιητή Γιάννη Τσούτσια

Δήμος Ζωγράφου: Για το σημαντικό έργο του ποιητή μίλησαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστας Καρούσος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Λευτέρης Τζόκας.

Ο Δήμος Ζωγράφου τίμησε τον Ζωγραφιώτη ποιητή Γιάννη Τσούτσια σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Πολυχώρο «Αλέκα». Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας παραδίδοντας στον Γιάννη Τσούτσια την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στα γράμματα και τον πολιτισμό εξήρε το έργο του και σημείωσε: «Χαίρομαι που παρουσιάζουμε εδώ την ποιητική συλλογή του Γιάννη Τσούτσια, «Στα προάστια των τίτλων» και χαίρομαι που μέσα από αυτή την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στα γράμματα και τον πολιτισμό, του αποδίδουμε τις ελάχιστες τιμές που του οφείλει ο τόπος του, ο Δήμος Ζωγράφου». Τον ποιητή, Γιάννη Τσούτσια προσφώνησαν ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου, Ιωάννης Καζάκος, και ο Ποιητής-Εκδότης Γιώργος Χρονάς.

 

Για το σημαντικό έργο του ποιητή μίλησαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστας Καρούσος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Λευτέρης Τζόκας. Ποιήματα από τις ποιητικές συλλογές του κ. Τσούτσια απήγγειλαν η Αντιπρόεδρος της Εν. Ε. Ελ., ποιήτρια Αγαπούλα Ευθυμιοπούλου και η συγγραφέας- ηθοποιός και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Ρέα Γιαννοπούλου. Την εκδήλωση που συντόνισε το μέλος του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Ανδρέας Τσιμπούκης, «έντυσε» μουσικά η Μεικτή Χορωδία του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών. Τιμητικές πλακέτες απέδωσαν στον Ζωγραφιώτη ποιητή ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Παλαιών Ζωγραφιωτών Δημήτρης Μπίτσικας και ο μαέστρος της Μεικτής Χορωδίας του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών.

 

Στην τιμητική βραδιά παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεόδωρος Μετικαρίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δημήτρης Κολομπάτσος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάμπρος Γούμενος, η πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Παραρτήματος Ζωγράφου της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, Τώνια Καλύβα, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Ζωγράφου Χρήστος Μοσχανδρέου, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, φίλοι και συνδημότες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις