Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

02

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καραϊβάζ αδέρφια: Η συνομιλία – «φωτιά» του 48χρονου κατηγορούμενου
ΕΛΛΑΔΑ

Καραϊβάζ αδέρφια: Η συνομιλία – «φωτιά» του 48χρονου κατηγορούμενου

Καραϊβάζ αδέρφια: Προσπαθούσε να «χτίσει» άλλοθι ο 48χρονος κατηγορούμενος

Συνομιλία – «φωτιά» έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Συγκεκριμένα, ο 48χρονος κατηγορούμενος που συνελήφθη φέρεται να προσπάθησε να «χτίσει» άλλοθι, με την ΕΛ.ΑΣ να ενεργοποιεί τη Europol, η οποία βρήκε τρόπο να «σπάσει» τις διαδικτυακές συνομιλίες. Σύμφωνα με το Open, οι ελληνικές Αρχές ζήτησαν να «σπάσουν» και να αναλύσουν τις διαδικτυακές συνομιλίες των τριών ατόμων που περιγράφονται στη δικογραφία, πέραν των δύο συλληφθέντων. Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των συγκεκριμένων προσώπων προκύπτει ότι δεν πραγματοποίησαν σχεδόν καμία επαφή μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα.

Κι αυτό διότι φέρεται να χρησιμοποιούσαν ασφαλείς διαδικτυακές συνομιλίες, οι οποίες έχουν μπει στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. Η Europol εκτιμάται ότι θα χρειαστεί λίγους μήνες, προκειμένου να «σπάσει» τις επίμαχες συνομιλίες.

Η συνομιλία – «φωτιά» του 48χρονου

Ο 48χρονος, λίγο πριν τον συλλάβουν οι Αρχές, φέρεται να προσπαθήσει να «χτίσει» άλλοθι. Έτσι, στις 26/4 ακούγεται συνομιλεί με συγγενικό του πρόσωπο και να προσπαθεί να το πείσει ότι την επίμαχη ημέρα είχαν όντως δουλειά στον Άλιμο. «Μα ο Σ… (σ.σ ο άλλος κατηγορούμενος που συνελήφθη) έχει δουλειές εκεί και κάποτε μοιράζαμε φυλλάδια», λέει ο 48χρονος συλληφθείς, εννοώντας την περιοχή όπου διέμενε ο Γιώργος Καραϊβάζ. Ο συγγενής όμως απαντά: «Στον Άλιμο; Όχι καλέ ποιος τα λέει αυτά;».

Ο κατηγορούμενος όμως επιμένει: «Εγώ… ποιος τα λέει… Έχει πάρει δουλειές από εκεί». Όμως ο συγγενής απαντά: «Εγώ δε νομίζω ότι υπάρχουν δουλειές εκεί, στο λέω εγώ, είναι σίγουρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις