Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Mission Impossible – Dead Reckoning: Part 1»: Νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Mission Impossible – Dead Reckoning: Part 1»: Νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία

«Mission Impossible - Dead Reckoning: Part 1»: Η όγδοη ταινία του franchise θα κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι

Ο Τομ Κρουζ περιβάλλεται από φίλους και εχθρούς στο νέο και πολυαναμενόμενο «Mission: Impossible – Dead Reckoning: Part». Ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει στη δράση, όπως φαίνεται σε νέες εικόνες από την ταινία που αποκαλύφθηκαν σήμερα από το Entertainment Weekly. Αν και το σίκουελ ανακοινώθηκε αμέσως μετά την επιτυχημένη προβολή του προηγούμενου φιλμ στις αίθουσες, η πανδημία προκάλεσε αρκετές καθυστερήσεις στην παραγωγή, με αποτέλεσμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του έργου να μεταφερθεί από το 2021 στο φετινό καλοκαίρι. Ο Κρίστοφερ Μακουάρι, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Κρουζ σε μια συνεχώς διευρυνόμενη λίστα blockbusters, επέστρεψε για να σκηνοθετήσει την πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία θα φέρει πίσω γνωστά πρόσωπα από την ιστορία του franchise.

Οι Σάιμον Πεγκ, Βανέσα Κίρμπυ και Ρεμπέκα Φέργκιουσον θα επιστρέψουν στους ρόλους που βοήθησαν τον Ίθαν Χαντ στις διάφορες προσπάθειές του να σώσει τον κόσμο από τις κακές δυνάμεις που συνωμοτούν εναντίον του σε μια σειρά ταινιών που έχουν εντυπωσιάσει το κοινό εδώ και τόσο καιρό. Το νέο μέλος του καστ που επιστρέφει στα σχέδια του ΔΝΤ είναι ο Χένρι Τσέρνι, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε αυτό το σύμπαν, καθώς είχε παίξει τον Γιουτζίν Κίτριτζ στην αρχική ταινία «Mission: Impossible», το 1996.

Ενώ το «Mission: Impossible» έχει κερδίσει τη θέση του στην ιστορία του κινηματογράφου για το εμβληματικό τραγούδι, τις σκηνές δράσης και τα απίστευτα ακροβατικά του, δεν έχει ξαναδεί κάτι ανάλογο με την κλίμακα αυτού που ο Κρουζ και ο Μακουάρι πρόκειται να παραδώσουν τα επόμενα δύο χρόνια. Το «Dead Reckoning» χωρίζεται σε δύο μέρη, ώστε η ολοκλήρωση της ιστορίας του Ίθαν Χαντ να είναι όσο το δυνατόν πιο θεαματική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις