Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βουλευτές Βελόπουλου ΝΔ: Δημοσίευμα έφερε….αναστάτωση στην Ελληνική Λύση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτές Βελόπουλου ΝΔ: Δημοσίευμα έφερε….αναστάτωση στην Ελληνική Λύση

Βουλευτές Βελόπουλου ΝΔ: Κλήθηκαν σε απολογία

Ένα δημοσίευμα περί αποστασίας βουλευτών από την Ελληνική Λύση και προσχώρησής τους στη ΝΔ, αναστάτωσε τον Κυριάκο Βελόπουλο που τους κάλεσε σε απολογία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης, Απόστολος Αβδελάς και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου «έλαβαν χρήματα σε «μαύρες σακούλες» προκειμένου να αποχωρήσουν από την Ελληνική Λύση και να προσχωρήσουν στην ΝΔ». Μάλιστα τα εν λόγω σενάρια δεν διαψεύστηκαν από τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να παραπέμψει τους βουλευτές στα όργανα του κόμματος.

Σε απολογία κλήθηκε ο Αντώνης Μυλωνάκης από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, με αφορμή σενάρια αποστασίας ενόψει εκλογών. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος και βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης. Μιλώντας στην εκπομπή του Blue Sky «Παρεμβάσεις» και τον Σωτήρη Ξενάκη, ο κ. Μυλωνάκης μίλησε για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και τον εμπλέκουν σε σενάρια αποστασίας. Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή ο κ. Μυλωνάκης, κλήθηκε σε απολογία από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, μαζί με ακόμα δύο βουλευτές. Ο Αντώνης Μυλωνάκης πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στείλει έγγραφη απάντηση στα αρμόδια όργανα του κόμματος και ότι δεν γνωρίζει αν τελικά θα είναι υποψήφιος βουλευτής εκ νέου, κάτι το οποίο θα αποφασιστεί από την ηγεσία.

Μυλωνάκης: Στημένο και ψευδές το δημοσίευμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον κ. Μυλωνάκη ενημέρωσε για την κλήση του σε απολογία δικηγόρος, δεν τον πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο πρόεδρος, κάτι που σηματοδοτεί ότι πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις προσεχείς εκλογές. «Το δημοσίευμα είναι στοχευμένο, στημένο μεθοδευμένο και ψευδέστατο και κακοηθέστατο για να με βγάλουν από τις λίστες» αναφέρει ο κ. Μυλωνάκης μιλώντας στο iefimerida.gr.

Το όλο θέμα, ξεκίνησε μετά από δημοσίευμα εφημερίδας την Πέμπτη με τίτλο «Αποστασία τριών βουλευτών του Κυριάκου Βελόπουλου μεθοδεύει το Μαξίμου». Στο σενάριο που περιέγραφε έκανε λόγο για δύο άνδρες και μία γυναίκα που συζητούν αποσκίρτηση από την Ελληνική Λύση. Το δημοσίευμα δεν ανέφερε ονόματα, ωστόσο «φωτογράφιζε» τον Αντώνη Μυλωνάκη, (κάνοντας λόγο για πρωτοκλασάτο βουλευτή) τον Απόστολο Αβδελά (βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης) και την Κατερίνα Αλεξοπούλου (βουλευτής στο βόρειο τομέα Αθήνας) όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον Blue Sky. Πρόσθεσε ότι ο κ. Βελόπουλος δεν τον στήριξε όσο θα έπρεπε μετά το σχετικό δημοσίευα της εφημερίδας Kontra news. Σημείωσε ότι δεν υπήρχε περίπτωση η ΝΔ να κάνει τέτοια κίνηση προς εκείνον που της ασκεί κριτική καθώς δεν ενδίδει από τέτοια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις