Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Σαμαράς Καλαμάτα: Παρέα σε μεζεδοπωλείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Σαμαράς Καλαμάτα: Παρέα σε μεζεδοπωλείο

Μητσοτάκης - Σαμαράς Καλαμάτα: Ακολούθησε βόλτα στην κεντρική πλατεία της πόλης

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε στην Καλαμάτα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμάρας. Ο κ. Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκαν ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στο κέντρο της πόλης. Η κοινή παρουσία του νυν και του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και η εικόνα ενός θερμού τετ α τετ στέλνει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στη ΝΔ ενόψει των εθνικών εκλογών. Το απόγευμα, Αντώνης Σαμαράς και Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσουν σε προεκλογική εκδήλωση, δίνοντας το στίγμα της ενότητας και της συμπόρευσης για τη νίκη στις εκλογές.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί δημόσια για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες και αναμένεται να ζητήσει τη συμπόρευση όλων των στελεχών της γαλάζιας παράταξης στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη για νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στη συνέχεια, ο νυν και ο πρώην πρωθυπουργός έκαναν στην κεντρική πλατεία της πόλης της Καλαμάτας.

Τον Μάρτιο η προηγούμενη συνάντηση

Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν συναντηθεί τον Μάρτιο και είχαν θερμή χειραψία στα εγκαίνια στη Νέα Μάκρη του νέου Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης είχαν έναν σύντομο διάλογο σε πολύ καλό κλίμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις