Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αρετή Αθανασίου – Άδωνις Γεωργιάδης: Κόντρα για τη Χρονοπούλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρετή Αθανασίου – Άδωνις Γεωργιάδης: Κόντρα για τη Χρονοπούλου

Αρετή Αθανασίου - Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αρετή Αθανασίου, κάλεσε νωρίτερα τον υπουργό Ανάπτυξης, να βγει άμεσα και με στοιχεία να αποδείξει ότι εκείνη έβγαλε πρώτη το όνομα

Απάντηση στην Αρετή Αθανασίου έδωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Η Αρετή Αθανασίου, κάλεσε νωρίτερα τον υπουργό Ανάπτυξης, να βγει άμεσα και με στοιχεία να αποδείξει ότι εκείνη έβγαλε πρώτη το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη, για βιασμό και ξυλοδαρμό, ενώ διευκρίνισε ότι δεν έχει διατελέσει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζητώ από τον κ. @AdonisGeorgiadi να βγει άμεσα και με στοιχεία να αποδείξει τις καταγγελίες που έκανε στο ACTION 24 για μένα:

1. Οτι εγώ έβγαλα πρώτη το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο.

2. Oτι είμαι επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφορετικά, αν δεν το κάνει, θα αποδειχθεί πως είναι ένας κοινός συκοφάντης και θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά μου» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

”Αν θεωρεί υποτιμητικό και προσβλητικό το να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να το γράψει”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά του, απάντησε στην Αρετή Αθανασίου λέγοντας ότι η ίδια διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο: «είναι ή δεν είναι αληθές ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έκανε την ανάρτηση, την οποία ανάρτηση στη συνέχεια, όταν άρχισε η φασαρία διέγραψε από τον λογαριασμό της στο Twitter; ποιον σκοπό είχε η ανάρτησή της αυτή, παρά τη διάδοση των προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας;» τόνισε.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως: «εγώ δεν είπα “επαγγελματικό” στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Στέλεχος με την έννοια του φανατικού υποστηρικτή του, όπως μερικές από τις αναρτήσεις, που θα σας παραθέσω, αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας. Θεωρεί συκοφαντική την αναφορά μου αυτή, ενώ ή ίδια ασταμάτητα υπερασπίζεται με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και επιτίθεται και με άσχημο τρόπο διαρκώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Αν θεωρεί υποτιμητικό και προσβλητικό το να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να το γράψει και τότε θα ανακαλέσω. Δεν είχα σκοπό να βλάψω την τιμή και την υπόληψή της με αυτή μου την αναφορά».

Αναλυτικά η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Η @AretiAthanasiu έχει γράψει ένα εκτενές άρθρο εναντίον μου (το οποίο μου έστειλαν καθώς με έχει μπλοκάρει εδώ και πολύ καιρό) στο οποίο συνοπτικά ισχυρίζεται ότι:

α) είναι ψευδής ο ισχυρισμός μου ότι εκείνη διέρρευσε τα στοιχεία της καταγγέλλουσας του κ. Γεωργούλη και

β) πρέπει να αποδείξω ότι είναι επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με επιφύλαξη των δικαιωμάτων της κλπ.

Ως προς το α), είναι ή δεν είναι αληθές ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έκανε την ανάρτηση (την πρώτη φωτό που θα ανεβάσω), την οποία ανάρτηση στη συνέχεια, όταν άρχισε η φασαρία διέγραψε από τον λογαριασμό της στο Twitter;

Στην ανάρτησή της αυτή αναγράφει οποιουδήποτε είδους άλλη πηγή πληροφόρησης, ή μιλά η ίδια με απόλυτη μάλιστα βεβαιότητα;

Αν θεωρεί την ανάρτησή της αυτή άκακη και αναδημοσίευσε από κάτι που διάβασε κάπου αλλού:

α) γιατί δεν ανέγραφε την πηγή της;

β) γιατί τη διέγραψε στη συνέχεια;

Και σε κάθε περίπτωση, ποιον σκοπό είχε η ανάρτησή της αυτή, παρά τη διάδοση των προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας; Πώς λοιπόν θεωρεί συκοφαντική τη δική μου δήλωση, αφού η ίδια έκανε αυτή την ανάρτηση;

Ως προς το β) τώρα, εγώ δεν είπα «επαγγελματικό» στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Στέλεχος με την έννοια του φανατικού υποστηρικτή του, όπως μερικές από τις αναρτήσεις, που θα σας παραθέσω, αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας.

Θεωρεί συκοφαντική την αναφορά μου αυτή, ενώ ή ίδια ασταμάτητα υπερασπίζεται με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και επιτίθεται και με άσχημο τρόπο διαρκώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Αν θεωρεί υποτιμητικό και προσβλητικό το να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να το γράψει και τότε θα ανακαλέσω. Δεν είχα σκοπό να βλάψω την τιμή και την υπόληψή της με αυτή μου την αναφορά.

Μόλις γράψει λοιπόν ότι το να είσαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποτιμητικό, θα το ξεκαθαρίσουμε…

ΥΓ: Η κυρία Αθανασίου, η οποία μου είναι παντελώς άγνωστη, είχε πριν λίγες μέρες πρωταγωνιστήσει και στη διαρροή των στοιχείων των Δικαστών, που 13-0 καταδίκασαν τον κ. Νίκο Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο. Ίσως από εκεί να της έμεινε η συνήθεια…».

Εχει λίγο χρόνο ακόμα να ανακαλέσει για τις συκοφαντίες που εκτόξευσε εναντίον μου, λέει η Αρετή Αθανασίου

Λίγο αργότερα, η Αρετή Αθανασίου με νέα ανάρτηση στο Twitter απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι: «Εχει λίγο χρόνο ακόμα να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη για τις συκοφαντίες που εκτόξευσε εναντίον μου».

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Ο @AdonisGeorgiadiλέει ότι τoν έχω μπλοκάρει, ενώ με έχει μπλοκάρει από τις πρώτες μέρες που βρέθηκα στο Twitter και στην πορεία τον μπλόκαρα και εγώ.

Εγραψε ένα κατεβατό και ξόδεψε χρόνο και φαιά ουσία να ψάχνει τις αναρτήσεις μου, έβγαλε το δεξιόμετρο να μετρήσει πόσο ΣΥΡΙΖΑ είμαι, δίνει διάφορες συμβουλές και οδηγίες αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα. Εχει λίγο χρόνο ακόμα να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη για τις συκοφαντίες που εκτόξευσε εναντίον μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης, το πρωί της Πέμπτης, προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε πρώτο στο διαδίκτυο το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου ως της γυναίκας που υπέβαλε την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη που οδήγησε στη διαγραφή του ευρωβουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωομάδα του.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης «το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε, είναι Αρετή Αθανασίου». «Αυτή έγραψε πρώτη το όνομα και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις