Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπουρδούμης- Δροσάκη θέατρο: Άβολη στιγμή επί σκηνής για το πρώην ζευγάρι
LIFESTYLE

Μπουρδούμης- Δροσάκη θέατρο: Άβολη στιγμή επί σκηνής για το πρώην ζευγάρι

Μπουρδούμης- Δροσάκη θέατρο: Η επιτυχία της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν, τους οδήγησε στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη για τις ανάγκες της παράστασης «Photograph 51», στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου, με την είδηση να πέφτει σαν βόμβα στο χώρο της showbiz στις αρχές Απριλίου. Οι δύο τους, αν και δεν έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε δηλώσεις αναφορικά με την απόφασή τους να χωρίσουν, εξακολουθούν να παίζουν μαζί στο θέατρο. Μάλιστα, η επιτυχία της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν, τους οδήγησε στη Θεσσαλονίκη, όπου εχθές, 19/4, έγινε και η πρεμιέρα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Breakfast@Star, οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν μία ακόμη άβολη στιγμή στην πρεμιέρα τους στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή η Μαίρη Αργυριάδου, η στιγμή της υπόκλισης, όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παρότρυνε τη Λένα Δροσάκη να βγει μπροστά, ήταν ιδιαιτέρως αμήχανη.

Λένα Δροσάκη: «Σπάει» τη σιωπή της μετά από το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό freepress χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον χωρισμό της. «Είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου», ανέφερε αρχικά η Λένα Δροσάκη.
«Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας, και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Για το τι εύχεται για το μέλλον η Λένα Δροσάκη ανέφερε: «Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις