Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αναρτήσεις ΣΥΡΙΖΑ για Χρονοπούλου: Αίσχη… χιουμοριστικού περιεχομένου
ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτήσεις ΣΥΡΙΖΑ για Χρονοπούλου: Αίσχη… χιουμοριστικού περιεχομένου

Αναρτήσεις ΣΥΡΙΖΑ για Χρονοπούλου: Σε εκδικητικότητα και ζήλεια της "πρώην" αποδίδει μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ την καταγγελία κατά του Γεωργούλη.

Άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει όπως φαίνεται το “ρεσιτάλ” των χυδαίων σχολίων κατά της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε το 2020 τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματική βλάβη. Το τελευταίο “χτύπημα” ήρθε από τον Χρήστο Νικόπουλο, μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αποδίδει σε εκδικητικότητα “της πρώην” την καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή, αναρωτιέται εάν η καταγγέλλουσα θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και την ίδια ώρα χαρακτηρίζει “μπ@@ρδ@λ@” το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με το gegonota.news, οι επίμαχες αναρτήσεις προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, με τον κ. Νικόπουλο να δηλώνει εκ των υστέρων ότι είναι “με το θύμα”, ενώ πλέον έχουν διαγραφεί από τον λογαριασμό του.

"Σε πόσα χρόνια ξεμπερδεύεις με τις πρώην;" - Νέες χυδαίες αναρτήσεις στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για την Χρονοπούλου Χρήστος Νικόπουλος Χρήστος Νικόπουλος Χρήστος Νικόπουλος Χρήστος Νικόπουλος
Τον “χορό” των επιθέσεων σε βάρους της κας. Χρονοπούλου άνοιξε η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρελή Στεφανίδη δεν δίστασε να υιοθετήσει το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό” κατά της Ελένης Χρονοπούλου. Λίγο αργότερα και υπό το βάρος της κατακραυγής, η υποψήφια βουλευτής ζήτησε συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την ίδια της την ανάρτηση.

Σήμερα ακολούθησε και δεύτερη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Αναστασία Γαϊταρτζή, που έγραψε σε ανάρτησή της πως η υπόθεση Γεωργούλη μπορεί να είναι στημένο γεγονός λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. “Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;” έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να διαγράψει τον Βασίλη Μίγα, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, ο οποίος προχώρησε και αυτός σε μία χυδαία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση Γεωργούλη. Ο κ. Μίγας είχε αναρωτηθεί μεταξύ άλλων, εάν η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη συζεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη. “Τι γίνεται ρε παιδιά; Ο,τι πηδάει ο Αλέξης το παίρνει μετά ο Νικολάκης; Συζεί με τον Ανδρουλάκη η παρενοχλημένη;”, ήταν το απαράδεκτο σχόλιό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις