Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέφανος Δημουλάς σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα»
LIFESTYLE

Στέφανος Δημουλάς σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα»

Στέφανος Δημουλάς σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Οι δράσεις που έχετε κάνει, όχι μόνο στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και στην κατηγορία της ΛΟΑΤΚΙ κατηγορίας στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικά»

O Στέφανος Δημουλάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του προς τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ο γνωστός χορευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι εξήγησε αρχικά, πως βλέπει τον παρουσιαστή σαν μια «πατρική φιγούρα». «Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα, εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί να μην έχουμε τόσα πολλά χρόνια διαφορά, αλλά τα μηνύματα και οι δράσεις που έχετε κάνει, όχι μόνο στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και στην κατηγορία της ΛΟΑΤΚΙ κατηγορίας στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικά», είπε χαρακτηριστικά στον Σεργουλόπουλο.

«Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τη δουλειά ενός άλλου ανθρώπου, που δεν προβάλλεται, με τον τρόπο που θα ήθελε να τα πει. Γνωρίζω άτομο εκ των έσω από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που ήρθε και σας είπε ότι ο τρόπος, με τον οποίο πληρώνονται οι drag queens στην Ελλάδα δεν είναι σωστός και κατευθείαν, πήρατε το feedback και όχι μόνο πληρώσατε τον καλλιτέχνη πολύ παραπάνω από ό,τι έπρεπε, αλλά ζητήσατε και συγγνώμη και πήρατε δραστικά μέτρα για να αλλάξει αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Τέλος, ευχαρίστησε τον παρουσιαστή εκ μέρους όλης της κοινότητας. «Μπράβο σας και σας ευχαριστώ, ακόμα και από μακριά, από την Αγγλία», είπε.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις