Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γεωργούλης καταγγελία: Γελάω, λέει η Πηγή Δεβετζή
LIFESTYLE

Γεωργούλης καταγγελία: Γελάω, λέει η Πηγή Δεβετζή

Γεωργούλης καταγγελία: «Για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό, γελάω» δήλωσε για τον ευρωβουλευτή και φίλο της που κατηγορείται για χρήση βίας - Δείτε το βίντεο

Η καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για χρήση βαριάς βίας, αλλά και η αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι το θέμα που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο την επικαιρότητα, από το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου. Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη βρίσκεται η Πηγή Δεβετζή, με την οποία τους ενώνει μία μακρόχρονη φιλία. Η αθλήτρια δήλωσε στο «Πρωινό» πως δεν πιστεύει καμία από τις κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, χαρακτηρίζοντας παράλληλα, ότι όσα ακούγονται εις βάρος του «είναι γελοία».

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα». Στην πορεία των δηλώσεών της, τόνισε ακόμη ότι: «Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις