Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευρυδίκη Βαλαβάνη για “εγκυμοσύνη”: «Φτάνει πια»
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για “εγκυμοσύνη”: «Φτάνει πια»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για "εγκυμοσύνη":Εκνευρισμένη με δημοσίευμα

Εκνευρισμένη με δημοσίευμα, που την ήθελε έγκυο, εμφανίστηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος ανήρτησε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ξέσπασε για fake news που διαδίδουν για εκείνη, ακουμπώντας ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, αυτό της εγκυμοσύνης. «Όσοι λοιπόν με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά φτάνει, παραπάει», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες

Δείχνοντας το δημοσίευμα, που έγραφε: «Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις», η αθλητικογράφος πρόσθεσε: «Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: “Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος” μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι. Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες».

«Όσον αφορά την απώλεια και τον θρήνο, μπείτε και διαβάστε τι έχω γράψει γιατί η απώλεια που ανέφερα στο δικό μου προφίλ αφορά το σκυλάκι που είχαμε εδώ στην οικογένεια και το χάσαμε. Μην παίζετε με τη ψυχολογία και τα συναισθήματα των ανθρώπων και την απώλειά τους. Σεβαστείτε τους. Με βλέπετε να μιλάω έντονα γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. Φτάνει πια, φτάνει. Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις», δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις