Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρουρός εφοπλιστή πυροβόλησε κατά λάθος γυναίκα- Την τραυμάτισε σοβαρά
ΕΛΛΑΔΑ

Φρουρός εφοπλιστή πυροβόλησε κατά λάθος γυναίκα- Την τραυμάτισε σοβαρά

Το πιστόλι που έφερε νομίμως ο 30χρονος, εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε τη γυναίκα στην κοιλιακή χώρα.

Η χαρά της Πασχαλιάτικης συγκέντρωσης σε ένα σπίτι της περιοχής του Ρεθύμνου λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Το πιστόλι, που είχε στην κατοχή του 30χρονος καλεσμένος στο σπίτι 43χρονης, μέλος της φρουράς γνωστού εφοπλιστή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εκπυρσοκρότησε.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Αποτέλεσμα ήταν να πλήξει τον ίδιο τον 30χρονο στο αριστερό χέρι, ενώ στη συνέχεια η σφαίρα από το πιστόλι των 9mm, καρφώθηκε στην κάτω κοιλιακή χώρα της 43χρονης οικοδέσποινας. Ακολούθησαν σκηνές πανικού μέσα στο σπίτι, ειδοποιήθηκαν από τους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου η 43χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, κατά τις πληροφορίες, εκτός κινδύνου για τη ζωή της. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο 30χρονος, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη.

Όλα τα πάρα πάνω έλαβαν χώρα  σε οικία, στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος, μετά την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι  κατείχε νόμιμα το πιστόλι λόγω της εργασίας του. Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου, ο 30χρονος είναι υπάλληλος εταιρίας φύλαξης και βρίσκεται μεταξύ των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας πασίγνωστου εφοπλιστή. Οι ίδιοι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτοψία στο χώρο του σπιτιού όπου διαδραματίστηκε το σοβαρό συμβάν και τα στοιχεία που βρήκαν τα συμπεριέλαβαν στη δικογραφία, η οποία παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις